TPS jalkapallon toimisto on palannut normaaliin arkeen

TPS jalkapallon toimisto (os. Karjakatu 37, 20520 TURKU) on palannut takaisin normaaliin arkeen myös aukioloaikojen suhteen. TPS jalkapallon toimisto on avoinna tällä hetkellä arkisin klo 11-15. TPS toivoo silti, että turhaa asiointia seuran toimistolla pyritään välttämään ja asiointi hoidetaan mahdollisuuksien mukaan etänä.

TPS jalkapallon taustayhtiö, FC TPS Turku Oy, kävi huhtikuussa yt-neuvottelut henkilökuntansa kanssa ja päätyi silloin myös toimiston henkilökunnan lomautuksiin. Nyt kaikki lomautukset ovat päättyneet ja TPS jalkapallon toimisto valmistautuu täysillä heinäkuussa alkavaan Veikkausliigakauteen.

– Paluu normaaliin työarkeen tapahtui lopulta yllättävänkin nopeasti. Kaikki alkavaan kauteen liittyvät valmistelutyöt ovat jo pitkällä ja koko taustaorganisaatiomme on myös valmiina, kun Veikkausliigakausi 2020 pääsee pitkän odottelun jälkeen vihdoinkin käyntiin heinäkuun puolella, FC TPS Turku Oy:n va. toimitusjohtaja Janne Kytölä vahvistaa.

– Jonkin verran muita epävarmuustekijöitä on kuitenkin vielä ilmassa. Me tiedotamme heinäkuussa pelattavien kotiotteluidemme erityisjärjestelyistä tällä viikolla, kun tapahtumajärjestelyihin liittyvät yksityiskohdat selviävät paremmin meille. Veikkausliigan otteluohjelmaan saattaa tulla vielä muutoksia kauden aikana, mutta ne eivät koske näillä näkymin heinäkuun otteluita, Kytölä vielä muistuttaa.

Lisää uutisia