TPS Jalkapallon kotisivut ovat uudistuneet!

TPS Jalkapallon kotisivujen uudistuksessa muokattiin kotisivujen ilmettä ja parannettiin merkittävästi sivuston käytettävyyttä. Uudet kotisivut on toteuttanut TPS:n yhteistyökumppani Sivustamo.

TPS:n uusista kotisivuista on pyritty rakentamaan mahdollisimman käyttäjäystävälliset. Tärkein tieto on pyritty tuomaan helposti saataville. Suoran linkin Tiketin kausikortti- ja lippukauppaan löytää jatkossa heti kotisivut avatessaan. Uudistuneelta etusivulta pystyy nyt helposti silmäilemään tuoreimmat uutiset eri kategorioista: miesten edustusjoukkue, naisten edustusjoukkue ja juniorit. Näin kunkin kategorian uutiset saavat aiempaa paremman näkyvyyden etusivulla, eivätkä uutiset tiiviissä julkaisutahdissa katoa arkistoon niin nopeasti.

Uusilla kotisivuilla ei ole unohdettu myöskään historiaa. Vanhoilta kotisivuilta on tuotu mukana seuran oma uutisarkisto kokonaisuudessaan. Arkisto kattaa TPS-uutiset yli kymmenen vuoden ajalta. Uusilla kotisivuilla myös TPS:n kunniakas seurahistoria on tuotu aiempaa paremmin esille. Voit palata Tepsin satavuotisen seurahistorian käännekohtiin vuosikymmen kerrallaan ja tutustua visuaalisesti aiempaa näyttävämpään kunniagalleriaan.

– Vaikka mediamaailma on muuttunut ja viestintäkanavia on tullut paljon lisää somen myötä, on kotisivuilla edelleen keskeinen rooli viestinnässämme. Kotisivumme ovat käytettävyytensä ja toiminnallisten ominaisuuksiensa puolesta jo pitkään kaivanneet päivitystä 2020-luvulle. Uudet kotisivut antavat meille paljon mahdollisuuksia. Pystymme esimerkiksi nostamaan aiempaa paremmin esille kiinnostavat juttusarjamme, jotka löydät ylävalikon kohdasta ”TPS-media”. Lisäksi Youtubessa toimivan TPS TV:n uusimmat videot ovat nyt aiempaa helpommin löydettävissä, kun selaa kotisivujen etusivua hieman alaspäin, kommentoi TPS:n viestintäkoordinaattori Aleksi Ristimäki.

Uudet kotisivut tuovat merkittävän parannuksen myös TPS Juniorijalkapallolle. Sivusto on seuran käyntikortti ja portti tepsiläisyyteen, ja nyt seuralla on modernit sivut, jotka mahdollistavat helpon liittymisen seuran toimintaan.

– Kotisivujen uudistusprosessi on ollut pitkä ja ymmärrettävästi seurayhteisön kärsivällisyyttä koetteleva, mutta lopputuloksena meillä on modernit sivut. Samoin kuin edustusjoukkueiden kohdalla, myös junioreiden sivujen osalta olemme miettineet tärkeimmät asiat, joiden tulee olla helposti saatavilla; mitä, missä, milloin – eli mitä toimintaa tarjoamme, missä ja milloin ja miten toimintaan pääsee liittymään. Edustusjoukkueiden osalta ottelut ja niiden lipunmyynti ovat sivujen keskiössä, joten sama logiikka jatkuu tältä osin läpi sivuston, taustoittaa TPS Juniorijalkapallon toiminnanjohtaja Kim Ekroos.

– Kotisivuja tullaan edelleen kehittämään yhteistyössä Sivustamon kanssa ja toivommekin, että seurayhteisömme antaa palautetta niin sisällön kuin käytettävyydenkin osalta. Selkeät ”bugit” ja virheet pyritään korjaamaan mahdollisimman nopeasti, rakenteellisten muutosten osalta vaaditaan jonkin verran aikaa. Toivomme joka tapauksessa aktiivista käyttöä ja palautetta, sillä sivut on tehty Teitä käyttäjiä varten, ja vaikka toivottavasti onnistuimme hyvin, aina voi varmasti parantaa. Palautteiden pohjalta mietimme seuraavat kehitysaskeleet ja -aikataulun, kertoo Ekroos.

TPS:n uudet kotisivut toteuttanut Sivustamo on turkulainen yritys, joka tarjoaa kotisivujen lisäksi verkkokauppoja, markkinointia ja mainontaa, sisällöntuotantoa, graafista suunnittelua sekä video- ja valokuvausta. Sivustamon toimitusjohtaja Arttu Arojoen mukaan TPS:n uusilla kotisivuilla käyttökemus on ottanut merkittävän askeleen eteenpäin.

– Olemme erityisen tyytyväisiä siihen, kuinka tehokkaasti TPS Jalkapallon uudet verkkosivut latautuvat. Käytämme LiteSpeed-webpalvelinta ja Edge Side Includes (ESI) -tukea, joka mahdollistaa tietyn sisällön dynaamisen päivittämisen ilman koko sivun uudelleenlatausta. Tämä tarkoittaa nopeampia latausaikoja ja sujuvampaa käyttökokemusta, kehuu Arojoki.

Anna TPS:lle palautetta uusista kotisivuista:

• juniorit-osion palaute: kim.ekroos@tps.fi

• yleinen palaute uusista kotisivuista: aleksi.ristimaki@tps.fi

Lisää uutisia