TPS jalkapallo rekrytoi: urheilujohtaja

Turun Palloseura eli TPS on vuonna 1922 perustettu turkulainen jalkapalloseura, ja on yksi Suomen menestyksekkäimmistä jalkapalloseuroista kautta aikojen. TPS ja sen mustavalkoiset värit ovat lähes sadan vuoden ajan olleet keskeinen urheiluelämän vaikuttaja, joka kuuluu kiinteänä osana Turkuun ja turkulaisuuteen.

FC TPS Turku Oy hakee nyt organisaatioonsa kokopäiväistä urheilujohtajaa. Etsimällämme henkilöllä tulee olla hyvät ihmissuhdetaidot, näyttöä tuloksellisesta johtamisesta, sekä kykyä kehittää seuran toimintaa pitkäjänteisesti TPS:n strategian ja arvojen mukaisesti. Urheilujohtaja toimii suoraan toimitusjohtajan alaisuudessa. 

Urheilujohtaja:
– Vastaa ja kehittää koko TPS jalkapallon urheilutoimintaa kokonaisvaltaisesti TPS:n strategian ja arvojen mukaisesti
– Vastaa edustusjoukkueen pelaajasopimuksista ja -hankinnoista sekä valmennustiimin rakentamisesta seuran antamien raamien mukaisesti yhdessä päävalmentajan kanssa
– Vastaa GANT-akatemian toiminnasta yhdessä päävalmentajan kanssa
– Kehittää TPS:n kansainvälisiä seura- ja agenttikontakteja
– Vastaa seurayhteistyöstä alueen muiden seurojen, Palloliiton sekä muiden sidosryhmien kanssa
– Vastaa urheiluyhteistyöstä TPS Juniorijalkapallo ry:n kanssa

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV ja palkkatoiveesi 6.9.2020 mennessä osoitteeseen janne.kytola[at]tps.fi.

Lisätiedot: va. toimitusjohtaja Janne Kytölä, p. 040 532 1040 (tavoitettavissa arkisin klo 14-17) / janne.kytola[at]tps.fi

Lisää uutisia