TPS jalkapallo jatkaa esikouluikäisten TPS-pelipaitojen tilausaikaa

TPS jalkapallo lahjoittaa aidot pelipaidat yhdelle turkulaislasten ikäluokalle jo toisena vuotena peräkkäin. Tämän vuoden osalta kyseessä ovat vuonna 2012 syntyneet esiopetusikäiset lapset, joita on yhteensä Turussa noin 1.500. Lahjoitettavat pelipaidat ovat aitoja PUMA:n valmistamia TPS-pelipaitoja.

Paitalahjoituksen mahdollistavat TPS jalkapallon pääyhteistyökumppanit OP Turun Seutu, LähiTapiola Varsinais-Suomi, Silja Line, Ravintola Bassi sekä RTV. Mukana yhteistyössä on myös Turun kaupunki, jolta on tullut korvaamatonta apua projektin käytännön toteuttamiseen.

TPS jalkapallo ja seuran pääyhteistyökumppanit luovuttivat pelipaitoja ensimmäisen kerran lapsille viime lauantaina 11.5. TPS:n kadunvaltaustapahtuman yhteydessä Yliopistonkadun kävelykadulla.

Saamamme palautteen perusteella, turkulaisiin päiväkoteihin lähettämämme viesti ei ole vielä tavoittanut kaikkia perheitä. Tämän takia avaamme tilauslomakkeen vielä uudelleen 27.5. asti. Pyydämme teitä ystävällisesti olemaan yhteydessä oman päiväkotinne henkilökuntaan, joka toimittaa teille kirjeen tilausohjeineen joko paperisena tai sähköisenä versiona. 

Lisää uutisia