TPS jalkapallo hakee myyntijohtajaa

TPS jalkapallon edustusjoukkuetoiminnasta vastaava FC TPS Turku Oy hakee yhtiöön myyntijohtajaa. Myyntijohtajan tehtävänä on johtaa dynaamista myyntiorganisaatiotamme ja luoda uusia tuulia seuramme tuoteportfolioon tiiviissä yhteistyössä markkinoinnin kanssa.
TPS jalkapallo odottaa myyntijohtajaltaan kokemusta sekä myynnin johtamisesta että tuloksekkaasta omasta henkilökohtaisesta myyntityöstä. Markkinoinnillinen näkemys ja osaaminen myyntityön tueksi katsotaan hakijan vahvaksi eduksi.

Odotamme hakijalta toimeen soveltuvaa koulutusta ja erinomaisia sosiaalisia taitoja. Tämän lisäksi odotamme hakijalta vahvaa sitoutumiskykyä yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi, sillä joukkuepelaaminen ja yhteen hiileen puhaltaminen on päivän sana myös toimistomme puolella.

Myyntijohtajan tulee toimia yhteistyössä myös erilaisten seuraan ja yhtiöön liittyvien sidosryhmien kanssa, sillä pienenä organisaationa meistä jokainen tarttuu tavallisiin arkisiin työaskareisiin ja oletamme sitä siten kaikilta.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa FC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Juha Reini, p. 040-5776750, 4.9. klo 13–14.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydetään toimittamaan 10.9.2014 mennessä sähköpostitse osoitteeseen juha.reini(at)tps.fi

Lisää uutisia