TPS Jalkapallo avaa toimitusjohtajan haun – Kim Ekroosista vt. toimitusjohtaja rekrytointiprosessin ajaksi 

FC TPS Turku Oy:n toimitusjohtajana neljä vuotta toimineen Janne Kytölän seuraajan haku avataan julkiseksi. Hakuprosessissa TPS:n yhteistyökumppanina toimii InHunt Group Oy, joka on Suomen suurin suorahakutoimija laajalla toimiala- ja tehtäväosaamisella. 

– Onnistuminen meneillään olevassa toimitusjohtajan rekrytointiprosessissa on meille seurana äärimmäisen tärkeä asia tulevaisuuden menestymisen kannalta. Kävimme hallituksessa tarkkaan läpi eri vaihtoehtoja hakuprosessin suhteen ja päädyimme käyttämään apunamme ulkopuolista asiantuntijapalvelua. Valintamme yhteistyökumppaniksi oli InHunt Group Oy, joka on Suomen suurin suorahakupalvelun tarjoaja ja jolla on isossa fokuksessa johtajatason haut. Vakuutuimme InHuntin tavasta lähestyä asiaa, sekä prosessista, jolla kokonaisuus viedään läpi erittäin ammattitaitoisesti ja tehokkaasti. Koimme myös tärkeäksi, että InHuntilla on toimisto Turussa ja sitä kautta ymmärrys siitä, että TPS on yksi Suomen tunnetuimmista ja perinteikkäimmistä jalkapalloseuroista, ja ettei kysymys ole ihan tavallisesta toimitusjohtajan hausta, avaa FC TPS Turku Oy:n puheenjohtaja Jouko Peräaho

Rekrytointiprosessin ajan FC TPS Turku Oy:n virkaatekevänä toimitusjohtajana toimii TPS Juniorijalkapallo Ry:n toiminnanjohtaja Kim Ekroos

– Seuran kannalta on tärkeää, että operatiivista toimintaa johdetaan myös tämän niin sanotun siirtymäajan yli, kun uutta toimitusjohtajaa haetaan. Toki vastuuta jaetaan organisaatiossa laajemminkin jo pelkästään ajankäytöllisistä syistä, koska teen tätä työtä erillisellä sopimuksella oman toimeni ohella. Päätyöni on edelleen TPS Juniorijalkapallon toiminnanjohtajuus, ja olemmekin sopineet asiat niin, ettei tämä pätkäpesti heikennä TPS Juniorijalkapallon toiminnallisia tai taloudellisia edellytyksiä millään tavoin. On kuitenkin koko TPS Jalkapallon kannalta tärkeää, että toimintaa johdetaan ja koordinoidaan niin, että uudella toimitusjohtajalla on käsissään parhaat mahdolliset lähtökohdat, kun hän aikanaan aloittaa pestissään, kuvaa Ekroos sijaistehtävänsä taustoja. 

Haku on avattu InHuntin verkkosivuilla osoitteessa https://inhunt.fi/inhunt_jobs/toimitusjohtaja-fc-tps-turku-oy/. Haku on avoinna toistaiseksi. 

– Etsimme joukkuepelaajaa ja vahvan myyntitaustan omaavaa toimitusjohtajaa johtamaan Tepsiä kohti tulevaa. Tavoitteenamme on olla tulevaisuudessa yksi Suomen johtavista seuroista, joten tehtävään valittava henkilö pääsee johtamaan yli satavuotiaan Palloseuran tulevaisuuden tekijöitä kohti uutta menestystä. Minulla on vahva luotto siihen, että rekrytointiprosessin lopputulos on hyvä ja että saamme kovan osaajan astumaan Jannen saappaisiin, Peräaho päättää. 

Lisää uutisia