TPS jääkiekon ja jalkapallon yhteinen seurakortti toteutuu

TPS jääkiekko ja TPS jalkapallo lanseerasivat uuden yhteisen kausikorttinsa, eli TPS-seurakortin, helmikuun puolessa välissä. TPS jääkiekko ja TPS jalkapallo toteuttivat yhteisen kampanjansa aikavälillä 14.2.-12.3.2018, jolloin otettiin sitovia seurakorttivarauksia vastaan. TPS-seurakortti oli ehdollinen, sillä se vaati toteutuakseen 500:n seurakortin myynnin.

– Seurakortti toteutuu, sillä tilauksia oli maanantai-iltaan mennessä tullut jo yli 500 kappaletta. Me käymme edelleen sähköpostilla tulleita tilauksia läpi. Tämä yhteiskampanja on saanut paljon positiivista palautetta ja se toteutetaan nyt varmuudella, TPS jääkiekon lipunmyyntipäällikkö Jarkko Metsomäki vahvistaa molempien lajien puolesta.

TPS jalkapallon osalta toteutunut kausikorttikampanja koskee koko kautta 2018 ja TPS jääkiekon osalta kautta 2018-19, sekä kauden 2017-18 playoffs-pelien neljännesfinaaleja. Molemmille lajeille tehdään kuitenkin fyysisesti erilliset kausikortit.

TPS jääkiekon seurakortit toimitetaan näin:

– Kun suorittaa seurakortin maksun 20.3. 2018 mennessä, saa erilliset liput tämän kevään playoffsien neljännesfinaaleihin. Nämä yksittäiset liput eivät ole samoille paikoille, kun kautta 2018-19 koskeva seurakortti. Neljännesfinaalien pääsyliput eivät oikeuta enää mahdollisille seuraaville playoffs-kierroksille ottelumääristä riippumatta, Metsomäki korostaa.

TPS jääkiekon puolella koko seurakortin (tai 1. kuukausierän) voi maksaa ja samalla allekirjoittaa jäsensopimuksen TPS jääkiekon toimistolla (Artukaistentie 8, 20210 TURKU) arkisin 14.-19.3. klo 9-17. Sama mahdollisuus on myös lauantaina 17.3. klo 12-16 välisenä aikana tai ottelupäivänä Gatorade Centerin lipunmyynnin Seurakortti-tiskillä. TPS jääkiekko suosittelee toimistolla käyntiä ruuhkien välttämiseksi.

TPS jääkiekon seurakorttitilaajat pääsevät valitsemaan omat ensi kauden paikkansa kesällä. Seurakortin tilaajat saavat erillistä postia tulevasta kaudesta, kun Liigan sarjaohjelma valmistuu. TPS jääkiekon omat playoffs-kausikortit ovat myynnissä 20.3. saakka ja vain niillä voi varmistaa paikkansa kevään kaikkiin playoffs-otteluihin.

TPS jalkapallon seurakortit toimitetaan näin:

TPS jalkapallo toimittaa omat seurakorttinsa postitse eteenpäin sitä mukaa, kun TPS jääkiekko vahvistaa sille kunkin seurakorttilaisen ajan tasalla olevat vuosi- tai kuukausimaksut sekä jäsensopimukset. TPS jalkapallo toimittaa kaikki seurakortit asiakkailleen mahdollisimman nopealla aikataululla ennen Veikkausliigakauden 2018 alkua.

Lisätietoja TPS-seurakortista: TPS jääkiekon lipunmyyntipäällikkö Jarkko Metsomäki (p. 040-550 9510) tai jarkko.metsomaki@tps.fi

Lisää uutisia