TPS ja turkulainen Drop Design Pool Oy yhteistyöhön

TPS jalkapallo ja turkulainen Drop Design Pool Oy ovat solmineet kaksivuotisen yhteistyösopimuksen. Yhteistyön kasvoina toimii TPS:n uusi päävalmentaja Jonatan Johansson.

– Olemme erittäin innoissamme, että pääsimme aloittamaan yhteistyön TPS:n ja Tintin kanssa. Dropin juuret ovat Turussa, joten mikä sen hienompaa kuin aloittaa yhteistyö lähes satavuotiaan Turun Palloseuran kanssa, iloitsee Drop Design Poolin toimitusjohtaja Ilkka Haapaniemi.

– Siirsimme vuoden alussa sähkölämmitteisten ulko- ja porealtaiden tuotannon kokonaisuudessaan Suomeen. Kotimaisuutta ja paikallisuutta arvostetaan jatkossa yhä enemmän. Paikallisen urheiluseuran tukeminen onkin meille hieno osa tätä kokonaisuutta, jatkaa Haapaniemi.

Drop on suomalainen muotoilualan yritys, joka käyttää tuotteissaan luonnon inspiroimaa pisaran muotoa.

Drop-allas on palkittua kotimaista muotoilua ja suunnittelussa on kiinnitetty huomiota pieniinkin yksityiskohtiin. Oli mietteissäsi sitten palju tai ulkoporeallas – valikoimasta löytyy allas jokaiseen makuun ja tarpeeseen.

Drop Design Fire on todellinen katseenkiinnittäjä ja vaikuttava designelementti terassilla tai pihalla. Avainlippu -merkillä varustettu tulisijamme ja lisävarusteeksi saatava bioetanolipoltin ovat valmistettu korkeatasoisena käsityönä Liedossa.

Lisää uutisia