TPS ja Hope ry keräävät joululahjoja vähävaraisille lapsiperheille TPS:n Pop up -myymälässä

TPS jalkapallo ja vapaaehtoisvoimin toimiva Hope ry toteuttavat yhdessä joululahjakeräyksen vähävaraisille lapsiperheille. Kupittaan Citymarketiin avattava TPS:n Pop up -myymälä ottaa vastaan joululahjoja 9.-15.12. välisenä aikana, eli Pop upin ensimmäisellä viikolla.

TPS toimittaa kaikki lahjat keräyksen jälkeen Hope ry:lle, joka jakaa ne eteenpäin lapsiperheille. Pop up -myymälästä voi noutaa pakettikortteja, joissa on lasten suoria lahjatoiveita. Joululahjan voi myös vaihtoehtoisesti valita myymälässä esillä olevasta ”Joululahjatoiveet TOP 10” -listalta.

– Meillä on joululahjojen keräyskampanjoita eri paikoissa, mutta yhteinen keräys TPS jalkapallon on erittäin tervetullut lisä. Turun seudulla on noin tuhat lasta, jotka odottavat lahjaa, joka voi olla koko joulun ainoa. Jokainen lapsi ja nuori ansaitsee joululahjan, ja siksi tämä keräys on tärkeä. Olemme lisäksi todella innoissamme saadessamme jatkaa pitkäaikaista yhteistyötämme TPS jalkapallon kanssa, Hope ry Turun tiiminvetäjä Arja Heinonen kiittelee.

– Teemme erittäin mielellämme yhteistyötä Hope ry:n kanssa, joka tekee hienoa vapaaehtoistyötä vähävaraisten lapsiperheiden hyväksi. Olemme aiemminkin jo lahjoittaneet kausikorttejamme perheiden käyttöön. Toivomme ja uskomme, että TPS-yhteisö ottaa tämän joululahjakeräyksen ilolla vastaan ja voimme omalta osaltamme olla mukana viemässä jouluiloa apua tarvitseville perheille, TPS:n markkinointikoordinaattori Elina Salo iloitsee.

TPS:n Pop up -myymälä avaa ovensa Kupittaan Citymarketiin (ensimmäinen liiketila pääovilta katsoen) maanantaina 9.12. klo 11. Myymälä on avoinna 9.-23.12. arkisin klo 11–20, la 12–18 ja su 12–16. Joululahjojen keräys päättyy siis sunnuntaina 15.12.

Hope ry poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö, joka jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia. Hope tarjoaa lapsille ja nuorille myös harrastustukea sekä vapaa-ajan elämyksiä.

Lisää uutisia