TPS ja Felt Bicycles järjestävät yhteisen kausikorttikampanjan

Felt Bicycles Suomi ja TPS jalkapallo jatkavat yhteistyötään myös kaudella 2018. Felt-pyöriä maahantuo turkulainen Oy Huntteri Ab, joka on vuonna 1994 perustettu urheilualan tukku- ja maahantuontiliike. Pääosa tuotevalikoimasta liittyy pyöräilyyn ja sen moniin eri muotoihin.

TPS ja Felt järjestivät viime vuonna yhdessä jouluisen kausikorttikampanjan ja tänä vuonna kampanja saa jatkoa. Kaikki 20.12. mennessä kausikorttinsa ostaneet osallistuvat arvontaan, jossa palkintona on Felt QX 75 -pyörä (sh. 799 €).

Viime vuonna arpaonni suosi Juuso Hakalaa, jolle pyörän kävi kotiovelle luovuttamassa Feltin kummipelaaja Jonni Peräaho.

– Yllätyin voitosta, mutta samalla olin totta kai erittäin ilahtunut. Jonni tuli pyörää luovuttamaan ja lupasi jo tuolloin, että nousu tulee. Se lupaushan sitten piti. Tällä hetkellä pyörässä on nastarenkaat alla ja käytän sitä työmatkapyöräilyssä. Kokemusta Feltistä oli jo aikaisemminkin cyclocrossarin muodossa ja erittäin hyvin on toiminut tämä QX 75 –pyöräkin, kommentoi viime vuoden voittaja Hakala.

Kausikortteja on myyty tähän mennessä yli 250 kappaletta. Menneellä kaudella TPS jalkapallon myyntiorganisaatio lupasi pyöräillä vierasotteluun, mikäli tuhannen kausikortin raja menisi rikki. Tavoitteeseen ei aivan päästy, mutta myyntijohtaja Timo Tuominen ja yritysmyyjä Janne Kytölä polkivat siitä huolimatta juhannusviikolla Tammisaareen. Varusteet tälle retkelle tarjosi Felt Bicycles. Kirjallista lupausta ensi kauden pyöräretkestä ei ole vielä nähty, mutta käytävähuhut kertovat, että seuraavakin pyöräily on jo näköpiirissä. Tämä vaatii kuitenkin tuhat myytyä kausikorttia.  

Nyt onkin siis hieno mahdollisuus ostaa kausikortti esimerkiksi pukinkonttiin ja saada extra joululahjaksi vielä upea hybridipyörä!

Tilaa kausikortti täältä: www.lyyti.in/TPSkausikortti2018

Lisää uutisia