TPS-HJK 8.7. siirtyy pelattavaksi syyskuussa

Veikkausliigan turkulaisjoukkueet FC Inter ja TPS saivat maanantaisissa Eurooppa-liigan arvonnoissa karsintaottelut kotikentälleen samalle päivälle. Arvontatuloksen mukaan molemmat pelaisivat kotiottelun omia vastustajiaan vastaan torstaina 11. heinäkuuta. Tämä ei ole mahdollista, sillä sekä FC Inter että TPS pelaavat karsintaottelunsa Turun Veritas Stadionilla.

Sekä FC Inter että TPS olisivat olleet valmiit vaihtamaan otteluparinsa koti-vieras-rytmiä, jotta toinen olisi voinut pelata kotipelinsä edellisen viikon torstaina 4. heinäkuuta. Euroopan jalkapalloliitto UEFA ei suostunut pyyntöön.

UEFA:n ehdotuksen mukaisesti FC Inter pelaa oman kotiottelunsa alkuperäisenä päivänä 11. heinäkuuta ja TPS omansa tiistaina 9. heinäkuuta, joka on Mestarien liigan karsinnoille varattu pelipäivä. Näin ollen edelliselle päivälle (ma 8.7.) Veikkausliigan otteluohjelmassa merkitty TPS-HJK on siirrettävä myöhempään ajankohtaan.

Veikkausliigan otteluohjelmassa on varauduttu ottelusiirtoihin varapäivällä syyskuussa. Näin ollen TPS-HJK pelataan torstaina 26. syyskuuta. Kaikki jo otteluun ostetut liput ovat voimassa normaalisti muuttuneesta pelipäivästä huolimatta.

Lisää uutisia