TPS haki vaasasta täyden pistepotin

Ottelun ensimmäisestä maalista vastasivat vaasalaiset, mutta mustavalkoisten onneksi VIFK upotti pallon omaan maaliinsa, kun ottelua oli pelattu kymmenisen minuuttia. Avauspuolikkaalla ei enää lisämaaleja nähty, mutta myös toinen puoliaika sai vauhdikkaan alun, sillä viiden minuutin pelaamisen jälkeen Saija Östlund iski Palloseuran 0-2 johtoon.

Varttia myöhemmin VIFK osui toistamiseen, mutta tällä kertaa heiluivat Palloseuran maaliverkot, kun Piita Kytölaakso kavensi eron yhteen maaliin. Lisämaaleja ei enää nähty, vaan TPS nappasi kauden toisen voittonsa 1-2 lukemilla.

Valmennuksen kommentit ottelusta, päävalmentaja Akusti Salonen:

Tuntuu kyllä hyvältä, että lähdetään kotiin kolme pistettä taskussa. Viime kaudella vierasotteluissa oli vähän vaikeaa, joten oli mukavaa aloittaa reissaaminen voitolla ja samalla näyttää joukkueelle, että valmistautumiseen tehdyissä muutoksissa oli perää. Palattiin tänään tunti todella hyvää peliä ja lisämaaleihinkin oli paikkoja, mutta tänään viimeistely ontui. Viimeisen puolituntisen aikana peli muuttui vaikeaksi, mutta se kertoo paljon joukkueesta, että pystyttiin pitämään johto loppuun asti.

Pelaajan kommentit ottelusta, Jenna Koivisto:

Pelistä jäi kyllä todella hyvät fiilikset! Itselläni on tänään syntymäpäivä ja olihan se hienoa juhlistaa sitä pelaamalla ensimmäistä kertaa Naisten Ykkösessä ja nappaamalla voitto! Peli oli aikamoista jännitystä, sillä piti varmistaa, ettei päästetä lisää maaleja. Ajoittain oli pieniä nukahduksia, mutta saatiin hoidettua ne, eikä päästetty yhtä maalia enempää. Omalta osaltani oli aika peruspeli, mutta joukkueelta peli oli hyvä. Tästä on mukava jatkaa kotia kohti!