TPS haastaa Hakan Liigacupissa lauantaina

Liigacupissa avausvoittonsa viime viikolla IFK Mariehamnin kustannuksella napannut TPS hakee lauantaina 26.2. Valkeakoskelta sitä toista voittoaan. Nollakerhossa majaileva Haka tarvitsee kipeästi pisteitä siis vielä kipeämmin. Haka-TPS alkaa Valkeakosken keinonurmella klo 15.00.

TPS:n päävalmentaja Marko Rajamäki näkee Liigacupin pääasiassa valmistautumisena Veikkausliigakautta varten, mutta kyllähän raitapaidat matkustavat tietysti Valkeakoskelle myös pisteet mielessä.

– Eckeröhallenista saatiin ensimmäinen voitto tappiollisten kotipelien jälkeen. Totta kai haemme Hakasta toista voittoamme, haemme voittoa aina. Meillä on joukkueen rakentaminen kuitenkin vielä kesken ja päätähtäin on liigakauden alussa, Rajamäki muistuttaa.

Myös Haka on treenannut kovaa ja joukkue päättää tietyn harjoitusperiodin TPS-otteluun.

– Tietenkin koitamme myös saada pistetilimme Liigacupissa auki. Hiukan täytettä pistepussissa ja olisi mukavampi henkisestikin lähteä lomanviettoon. Huolissani en missään nimessä ole kuitenkaan, tekeminen harjoituksissa on ollut hyvää koko alkuvuoden ja hyvällä tiellä olemme, Hakan päävalmentaja Sami Ristilä toteaakin.

Lisää uutisia