TPS ei päässyt vieläkään voiton makuun

TPS oli voittanut viidestä viimeisestä kohtaamisestaan FC Honkaa vastaan viisi. Se ei painanut nyt kuitenkaan sunnuntaina tippaakaan vaakakupissa, kun espoolaiset jatkoivat rynnistystään sarjan kärjessä voittolukemin 2-1. TPS:lle Honka-tappio tiesi jo kahdeksatta perättäistä ottelua ilman voittoa Veikkausliigassa.

Hongan avausmaalin taituroi kierteisellä vaparillaan Pikkuhuuhkajien Moshtagh Yaghoubi ottelun 9. minuutilla. TPS tasoitti kuitenkin ottelun puolen tunnin kohdalla. Hongan Sampo Koskinen antoi pallon suoraan keskialueella Wayne Brownille, joka eteni pari metriä ja kiskaisi pelivälineen tarkasti Hongan maalin alanurkkaan. TPS:n juhlat katkesivat kuitenkin jo 34. minuutin kohdalla, kun Hongan puolustaja Ilari Äijälä latasi kaukaa kotijoukkueen taas maalin johtoasemaan. Toisella puoliajalla maaleja ei enää nähty.

TPS pääsi kuitenkin pari kertaa hyviin vastaiskuihin Hongan pallonmenetyksistä, mutta Mika Ääritalo ja Roope Riski eivät saanet palloa tolppien väliin. Aivan lopussa Sami Rähmönen sai vielä loistopaikan kulman jälkitilanteesta, mutta kosketus jäi kuitenkin liian kovaksi.

– Kun kentällä menee vaikeaksi, pitäisi pystyä pitämään omassa päässä nolla. Ei maalivahti voi olla ikinä tyytyväinen, jos menee kaksi omiin, TPS-maalivahti Jukka Lehtovaara manasi.

– Teemme juuri nyt liian vähän maaleja ja päästämme samalla liikaa maaleja, niin. Äijiä on tippunut matkan varrella paljon, mutta on meillä silti ihan kova joukkue edelleen. Kun voittoja ei ole tullut pitkään aikaan, niin ehkä sitä mietitään kentällä ja kopissa juuri nyt liikaa. Tämä on kuitenkin tasainen sarja ja jo muutama voitto putkeen parantaisi meidänkin asemiamme jo nopeasti, Lehtovaara kuitenkin muistutti.

Lisää uutisia