TPS avaa kotikauden Yläkentällä vielä keskeneräisissä puitteissa

TPS pelaa kauden 2015 ensimmäisen virallisen kotiottelunsa ensi lauantaina Turun Urheilupuiston Yläkentällä.  Kyseessä on Suomen Cupin 4. kierroksen ottelu ja vastaan asettuu porilainen FC Jazz. Ottelu alkaa klo 16.00.

Yläkentän fasiliteetit eivät ole aivan täysin vielä siinä kunnossa, missä ne Ykkösen kauden alkaessa tulevat olemaan. TPS on laatinut sen vuoksi oman väliaikaisen kartan, josta ilmenevät esimerkiksi ensi lauantain ottelun saniteettitilat sekä lipunmyyntipisteet. Yläkentän pääkatsomon oikean laidan lipunmyyntipisteessä käyvät myös maksukortit. Yläkentän lipunmyyntipisteet aukeavat klo 15.30. Pyydämme mitä kohteliaimmin varaamaan tasarahan, niin lipunmyynti etenee jouhevammin.

Mahdolliset ruuhkat voi välttää hankkimalla liput ennakkoon. Ravintola Pikku-Torre (os. Yliopistonkatu 30) myy otteluun ennakkolippuja keskiviikosta lauantaihin (klo 14.00 asti).

Lippujen hinnat lauantain cup-otteluun:
Aikuiset: 10 €
Opiskelijat ja eläkeläiset: 8 €
Lapset: 5 €.

Vapaakorteista ottelussa käyvät ainoastaan TPS:n Kultamerkki- ja Suomen mestarikortti sekä Palloliiton kultakortti. Muut Ykkösen otteluihin oikeuttavat vapaakortit eivät ole voimassa TPS:n Suomen Cupin otteluissa. TPS Juniorijalkapallon lisenssikortilla lipun saa lunastettua lipunmyynnistä kahden (2) euron hintaan. Karttaan merkitty korttimaksupiste toimii samalla myös varattujen lippujen pisteenä. Samasta paikasta voi noutaa myös kultamerkkiliput.

Stadionalueelta löytyvät myös TPS:n naisten liigajoukkueen ylläpitämät kioskipalvelut.
TPS:llä ei ole vielä anniskeluoikeuksia alueelle.

Tervetuloa!

Lisää uutisia