Tintti: Ennen kaikkea kypsä suoritus

Kolehmaisen tavoin myös Jonatan Johansson oli tyytyväinen mies eilisen Port Talbot -ottelun jälkeen. Tintin mukaan kentällä nähtiin ennen kaikkea kypsä TPS.

– Pelasimme hyvin ja viisaasti. Tiesimme, että he tulevat alussa lujaa ja koittavat pelata fyysistä jalkapalloa. Syötimme palloa ja olimme kärsivällisiä, ja sitä kautta onnistuimme maalinteossa. Tämä oli meiltä erittäin kypsä suoritus.

Walesilaisille katsojille Johansson oli tietenkin TPS:n tutuin kasvo ja olipa miehestä tehty spesiaali ottelulehteenkin.

– Oli mukavaa pelata jälleen Brittein saarilla. Hotelli on hieno ja ihmiset Port Talbotissa olivat oikein ystävällisiä ja ottivat meidät lämpimästi vastaan. Tiesimme, että jos lähdemme pelaamaan samalla tavoin fyysistä peliä kuin he, olisimme vaikeuksissa. Olimme hyvin valmistuneita ja oli mukava päästä taas käymään täällä.

Tintti jakaa kunniaa myös ensimmäistä kertaa eurokentillä esiintyneelle Port Talbotille.

– Port Talbot suoriutui oikein hyvin. Totta kai he vasta aloittivat pre-seasoninsa ja toisesta osaottelusta huomasi, että olimme paljon paremmassa kunnossa. Etenkin ensimmäisen ottelun toisella puoliajalla he saivat kuitenkin hieman säikytettyä meitä ja heillä on pelaajia, jotka voisivat pelata korkeammallakin tasolla. Olisi varmasti ollut vaikeampaa pelata heitä vastaan, jos heillä olisi ollut kausi käynnissä, Johansson pohti ja suuntasi samalla katseensa jo tulevaisuuteen:

– Uskon, että Belgiassa tullaan näkemään täysin toisenlainen peli. Brugge yrittää varmasti pelata maata pitkin ja pitää palloa paljon. Jos pelaamme kurinalaisesti ja hyödynnämme vastaiskut pystymme antamaan heille kovan vastuksen. On myös hyvä, että pelaamme heitä vastaan ensin vieraissa. Se on suuri etu mennä sinne ilman paineita ja katsoa, millainen joukkue oikein on. Tiedämme heistä sitten enemmän, kun kotipeli koittaa.

Lisää uutisia