Tiia Tikkanen ja Emmi Montonen palaavat TPS-paitaan

TPS:n naisten liigajoukkue vahvistuu odotetusti kahdella tärkeällä pelaajalla, kun hyökkääjä Tiia Tikkanen ja puolustaja Emmi Montonen palaavat raitapaitojen riveihin loppukauden kattavilla sopimuksillaan. Naantalilaislähtöinen kaksikko liittyy joukkueen kokoonpanoon jo tänään, kun TPS kohtaa FC Hongan Kemiönsaaren Amospuistossa klo 16 alkaen.

Tikkanen ja Montonen pelasivat ensimmäisen kerran TPS-paidassa Naisten liigaa jo kaudella 2008. Tikkanen oli jälleen viime kaudella joukkueensa paras maalintekijä kahdeksalla osumallaan. Montonen puolestaan johti TPS:n puolustusta ja pelasi kaikki kauden 27 liigaottelua.

– He ovat harjoitelleet jo pitkään joukkueen mukana. Olen ollut koko ajan aika luottavainen, että saadaan heidät molemmat vielä mukaan. Nyt he ovat täydessä kunnossa ja valmiita pelaamaan. Meillä on todella nuori joukkue, mutta nyt saatiin myös vähän lisäkokemusta, vaikka nuorista pelaajista on edelleen kysymys. Odotellaan nyt niitä tuloksia myös kentän puolelta. Me saatiin näin myös uusia vaihtoehtoja ja lisää tervettä kilpailua pelipaikoista. Olen erittäin tyytyväinen ratkaisuun ja tutuista pelaajistahan tässä on kysymys, TPS:n päävalmentaja Jouni Alén muistuttaa.

Lisää uutisia