Tervetuloa Paavo Nurmi Stadionille!

Futis palaa kaupunkiin, kun TPS pelaa kauden 2012 ensimmäiset seitsemän otteluaan entisellä kotikentällään Paavo Nurmi Stadionilla Turun sydämessä! Koska Paavo Nurmi Stadion sijaitsee aivan Turun keskustassa, pääsee otteluun helpoiten yleisillä kulkuneuvoilla, pyörällä tai kävellen. Pysäköintimahdollisuudet stadionin ympärillä ovat rajalliset. TPS on rajannut pyöräparkin polkupyörällä paikalle tuleville stadionin vieressä sijaitsevan Martin koulun takaa. Turun joukkoliikenneyhteyksistä lähimmäksi stadionia tulevat bussit on listattu lopussa.

Katsomokapasiteetti Paavo Nurmi Stadionilla on Veikkausliigan suurimpia. Pääkatsomon kahteen kerrokseen mahtuu yhteensä 4000 katsojaa. Pääkatsomo on katettu ja numeroitu. Pääkatsomoa vastapäätä olevan Aurinkokatsomon kapasiteetti on puolestaan 1000 istumapaikkaa. Aurinkokatsomoa ei ole katettu ja siellä on numeroimattomat istumapaikat. Lisäksi stadionin molemmissa päädyissä on kaarrekatsomot. Kaarrekatsomot eivät kuitenkaan ole ensisijaisesti käytössä TPS:n otteluissa.

Stadionin portit aukeavat jo 1 tunti 15 minuuttia ennen ottelun alkua. Stadionille on kolme sisäänkäyntiä. Yksi sisäänkäynneistä on Paavo Nurmen Puistotien päässä ja siellä sijaitsee myös päälipunmyynti ja ”varatut liput” -piste, josta noudettavat liput löytyvät. Toinen sisäänkäynti ja lipunmyynti sijaitsee stadionin toisessa päässä, Betanianpolun vieressä. Kolmannesta, hiekkakentän viereisestä sisäänkäynnistä, pääsevät kulkemaan vain kausikorttilaiset ja ennakkolipun ostaneet.

TPS on pyrkinyt järjestämään alueelle mahdollisimman kattavat stadionpalvelut. Pääkatsomon takana katsojia palvelee useampi kioski sekä kaksi pubia. Kioskipisteissä ei ole korttimaksumahdollisuutta, joten mukaan kannattaa varata myös käteistä. Ottelutapahtuman tuotolla tuetaan TPS:n junioritoimintaa.

Oheisessa kuvassa kartta TPS-MYPA -ottelun tapahtuma-alueesta.

Tervetuloa TPS:n kotiotteluihin Paavo Nurmi Stadionille!

Lähimmät bussiyhteydet Paavo Nurmi Stadionille:
Linjat 9, 50, 51, 53, 54: pysähtyvät Martinkadulle (pysäkki nro. 73), matka pysäkiltä stadionille n. 150 m
Linjat 14, 15, 55, 56: pysähtyvät Wäinö Aaltosen museon eteen (pysäkki nro. 291), matka pysäkiltä stadionille n. 200 m
Linja 3: pysähtyy Betaniankadun ja Stålarminkadun risteykseen (pysäkki nro. 139), matka pysäkiltä stadionille n. 300 m

Lisää uutisia