Tepsin loppukiri jäi liian myöhäiseksi

TPS jätti sunnuntaina koko pistepotin Kouvolan Myllykoskelle ja sen isännälle MYPA:lle. Ottelun ensimmäinen puoliaika oli täysin MYPA:n maalien ja muidenkin tilastojen suhteen, mutta toisella puoliajalla myös TPS heräsi pelillisesti taistelemaan pisteistä. Takaa-ajo ei kuitenkaan tuottanut tällä kertaa pistettäkään, vaan MYPA korjasi koko potin lukemin 2-1.

Ottelun avausmaali leivottiin 36. minuutin kohdalla, kun MYPA:n jenkki Jonathan Okafor latasi pallon maalin takakulmaan TPS:n maalin edestä.

MYPA iski vielä ensimmäisen puoliajan lisäajalla uudestaan. Hasan Sesay keskitti Pekka Sihvolalle, joka puski pallon maalin vasempaan alakulmaan.

– Puhuttiin tauolla jätkien kanssa, ettei ole mitään järkeä ajaa montaa tuntia toiselle puolelle Suomea ja tehdä itsestään sen jälkeen pellejä, TPS:n maalivahti Jukka Lehtovaara latasi.

TPS tuli toiselle puoliajalle täynnä tulta ja tappuraa ja loi pari makoisaa maalipaikkaa heti alkuun – mutta ilman tulosta.

Kohti loppua oli selvää, että painopiste oli MYPA:n maalilla. Juho Lähde sai yhden loistopaikan, mutta entinen TPS-veskari Ville Iiskola pelasti.

TPS tuli iholle mukaan lisäajalla, kun Patrick O’Shaughnessy ohjasi Sami Rähmösen keskityksen MYPA:n omaan maaliin.

TPS yritti vielä viimeisillä minuuteilla tasoitusta, mutta aika loppui kesken.

– Pelattiin tosi hyvä ensimmäinen puoliaika, mutta toisella puoliajalla meiltä vähän loppui liike ja oma pallollinen peli siihen päälle. Saatiin kuitenkin loppujen lopuksi hinattua homma himaan, MYPA:n voittomaalin tehnyt Pekka Sihvola fiilisteli helpottuneena kotivoiton jälkeen.

Lisää uutisia