Santeri Peltolan akillesjänne operoitiin Lääkärikeskus Mehiläisessä

TPS:n keskikenttäpelaaja Santeri Peltola loukkasi helatorstaina joukkueensa harjoituksissa jalkansa. Peltola pääsi kuitenkin nopeasti Lääkärikeskus Mehiläisen tutkimuksiin ja siellä diagnoosiksi varmistui akillesjänteen repeämä.

– Santerin akillesjänne on operoitu Mehiläisen ortopedi Petri Paakin toimesta. Itse operaatio sujui ongelmitta ja Santeri toipuu jo nyt hyvää vauhtia. Kuntoutus kestää kuitenkin pitkään ja täyteen pelikuntoon pääseminen menee pitkälle syksyyn, TPS:n joukkuelääkäri Petri Kallio arvioi.

22-vuotias Peltola pelasi TPS:n paidassa kauden kaksi ensimmäistä Ykkösen ottelua. Viime kaudella Ykkösen otteluita kertyi yhteensä 26. Hän pelasi kasvattajaseurassaan jo Veikkausliigaa kaudella 2014, jolloin otteluita kertyi yhteensä 30 ja maaleja syntyi yksi.

– Hän on erittäin tärkeä pelaaja ja todella iso menetys meille. Kaikkein tärkeintä on saada mies kuitenkin rauhassa nyt toipumaan ja toivottavasti sen jälkeen mahdollisimman pian myös pelikuntoon. Nyt on uutta vastuuta ja isoa roolia tarjolla, TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen myöntää.

Puolustaja Rasmus Holma sai puolestaan 29.4. Pietarsaaressa Jaroa vastaan pelatussa vierasottelussa pallontavoittelutilanteessa kovan iskun kasvoihin.

– Hänen ylähuulensa tikattiin heti pelin jälkeen päivystyksessä. Toipuminen päähän kohdistuneesta iskusta on sujunut kuitenkin hyvin ja hänen pelikuntoaan arvioidaan nyt päivä kerrallaan, Kallio raportoi.

Lisää uutisia