Santeri Mäkisen polvi operoitiin perjantaina Mehiläisessä

TPS:n keskikenttäpelaaja Santeri Mäkinen loukkaantui vakavasti 14.5. pelatussa ottelussa TPS-PS Kemi. Mäkinen sai PS Kemi -ottelussa pelitilanteessa tapaturmaisen polven sisäisen vamman. Mäkisen polvi jouduttiin operoimaan viime perjantaina ja leikkauksen suorittivat Lääkärikeskus Mehiläisen ortopedit Jouni Heikkilä ja Ari Itälä.

– Itse leikkaus onnistui erinomaisesti ja Santeri toipuu jo nyt hyvää vauhtia. Kuntoutus kestää kuitenkin niin pitkään, ettei Santeria valitettavasti nähdä kentällä enää kaudella 2015, TPS jalkapallon lääkäri, professori Olli J. Heinonen, harmittelee.

TPS seuraa tiiviisti Santeri Mäkisen kuntoutumista ja tiedottaa hänen jatkosuunnitelmistaan myöhemmin. Mäkinen on todellinen kovan onnen soturi, sillä toukokuinen vakava polvivamma oli jo kolmas muutaman vuoden sisään. Koko TPS-yhteisö kannustaa Santeri Mäkistä jaksamaan taas uuden kuntoutusjakson läpi. Kaikki tepsiläiset toivovat myös, että Santeri Mäkinen nähdään taas mahdollisimman pian myös harjoitus- ja pelikentillä.

Lisää uutisia