Saana Kallio pukeutuu mustavalkoiseen myös kaudella 2022

Kaudeksi 2021 Palloseuraan vahvuuteen liittynyt Saana Kallio pelaa mustavalkoisissa myös kaudella 2022. Kallio pelasi edellisellä kaudellaan 575 minuuttia ja iski kaksi maalia. Kausi jätti hyvät tunnelmat.

– Viihdyin todella hyvin Tepsissä alusta asti ja sain joukkueesta paljon uusia ystäviä. Tietysti harmittaa, ettemme saavuttaneet yhteistä tavoitettamme, mutta kausi oli mielestäni kokonaisuudessaan hyvä. Kehityimme paljon niin yksilöinä kuin joukkueena. Omalta osaltani toin peleihin hyvää pallollista pelaamista ja pyrin pelaamaan mahdollisimman paljon eteenpäin. Toin omalla toiminnallani myös tietynlaista rauhallisuutta keskikentälle.

Vaikka kauteen 2022 valmistautuminen on vasta alkanut, on kalliolla jo tiedossa, mikä vaatii parantamista niin yksilötasolla kuin joukkueena. Myös tulevan kauden tavoitteet ovat jo mielessä.

– Joukkueena täytyy saada tietynlaista tasaisuutta peleihin, jotta saisimme pidettyä hyvää peliä yllä koko 90 minuuttia. Yksilönä haluan kehittyä kokonaisvaltaisesti oikeastaan kaikessa. Erityisesti haluan parantaa vasemman jalan käyttöä ja ensimmäistä kosketusta. Kauden 2022 tavoitteeni on auttaa joukkuetta parhaalla mahdollisella tavalla, jotta voimme saavuttaa ensi kauden tavoitteen. Toivon myös, että kausi on ehjä ja kehityn entistä paremmaksi pelaajaksi.

Lisää uutisia