Roopen paluun kunniaksi: näe TPS:n loppukausi Riskin kera erikoishintaan!

Kaikkien TPS-kannattajien suosikkipelaaja on palannut raitapaitaan loppukaudeksi! Annetaan Roopelle sellainen paluu kotiin, minkä hän ansaitsee, ja täytetään lehterit loppukauden otteluihin! Nyt se ei ainakaan ole euroista kiinni, sillä Roopen kunniaksi näet TPS:n loppukauden kotiottelut Riskin kera erikoishintaan!

Luvassa on mitalitaistelun kannalta erityisen kiinnostavia herkkupaloja, kuten TPS-HJK 8.9, TPS-JJK 28.9. ja TPS-FC Inter 26.10. -ottelut! Kaiken kaikkiaan tällä loppukauden ”Roope”-kausikortilla näet viisi TPS:n Veikkausliigan kotiottelua, tietenkin omasta vakiopaikastasi, joka löytyy varmasti stadionin parhailta paikoilta!

Nämä loppukauden kausikortit ovat myynnissä TPS-toimistolla ke-pe klo 10-15 sekä TPS-HJK -ottelussa 8.9. päälipunmyynnin ”varatut liput” -pisteellä klo 17.30-18.30.

Kausikortin voi varata myös jo ennakkoon laittamalla viestiä hanna.korpimaki@tps.fi paikkatoiveesi kanssa. Tällöin kausikortti on tulostettu lippuluukulle valmiiksi ja sen osto käy huippuvikkelään.

Pääkatsomo:
Aikuiset 55 €
Juniorit (7-16-v.) 30 €
Opiskelijat & eläkeläiset 40 €

Olympiakatsomo (L- ja M-lohkot):
Aikuiset 40 €
Juniorit (7-16-v.) 20 €
Opiskelijat & eläkeläiset 30 €

Kannattajakausikortti Olympiakatsomon O-lohkoon:
Yli 15-vuotiaat 20 €

Lisää uutisia