Revanssin paikka Pietarsaaressa – TPS TV:n videoennakossa päävalmentaja Miika Nuutinen

Sunnuntaina kamppaillaan taas tärkeistä jalkapallon Ykkösliigan sarjapisteistä, kun Pietarsaaressa kohtaavat FF Jaro ja TPS. Ottelu pelataan Pietarsaaren keskuskentällä ja avauspotku suoritetaan kello 18.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudun välityksellä.

Kotijoukkue Jaro lähtee huomiseen otteluun sarjataulukon kolmannelta sijalta, TPS puolestaan ponnistaa nelossijalta. Jaro on kerännyt yhdeksästä pelaamastaan ottelusta 19 pistettä, ottelun vähemmän pelanneen TPS:n pistepussi on karttunut 13 pisteellä. Taistelu sarjan kärkipäässä on tiukkaa, sillä kärkikolmikkoa KTP (21 pistettä), JIPPO (20 p.) ja Jaro (19 p.) erottaa vain kaksi pistettä. Turkulaisittain kahdessa seuraavassa ottelussa on jaossa tärkeät pisteet, sillä Jaro-pelin jälkeen TPS saa vieraakseen JIPPO:n.

Tulevan sunnuntain kamppailu on Tepsille ja Jarolle jo kuluvan vuoden kolmas keskinäinen vääntö. Turkulaisittain huomenna on ison revanssin paikka, sillä Jaro on voittanut molemmat aiemmat Turussa pelatut keskinäiset ottelut. Ykkösliigacupin kohtaamisessa Jaro vei voiton maalein 3–0 ja sarjakauden avauksessa tulos oli 2–0 Jaron hyväksi. Molemmissa otteluissa Jaro onnistui riisumaan TPS:n aseista, joten selvää on, että Miika Nuutisen joukkoineen on tehtävä mustavalkoisten peliin jotain muutoksia sunnuntaille.

– Jaro on laadukas joukkue, ja on osoittanut sen meitäkin vastaan. Selvää on, että me haluamme olla parempia kuin viime kohtaamisissa. Nyt olemme keksineet tässä uusia lääkkeitä siihen, miten saamme pelin kuvasta vähän erinäköisen ja enemmän meille sopivan, sanoo turkulaisten päävalmentaja Nuutinen.

Sunnuntain kamppailussa sekä Jaro että TPS joutuvat tasapainoilemaan pelikieltojen tuomien haasteiden kanssa. Jarolta ovat pelikiellossa edellisessä ottelussa ulosajetut hyökkääjä Albin Björkskog ja puolustaja Kareem Moses. Lisäksi pietarsaarelaisten päävalmentajaa Niklas Vidjeskogia ei nähdä sunnuntaina vaihtopenkillä, sillä hänen varoitustilinsä täyttyi viime kierroksella. TPS:n riveistä on pelikiellon vuoksi sivussa hyökkääjä Albijon Muzaci.

TPS on saanut nyt keskittyä tovin ihan vain treenaamiseen, sillä joukkueen edellisestä ottelusta on aikaa puolitoista viikkoa. TPS TV nappasi videohaastatteluun päävalmentaja Nuutisen ja kysyi, millaisiin asioihin treenikentällä on nyt keskitytty ja miten TPS on valmistautunut huomiseen Jaro-matsiin. Katso video alta!

Valokuva: Tiina Pirilä

Lisää uutisia