RAPORTTI: TPS U23:n kausi päätökseen tasapelillä

TPS U23 päätti kautensa jalkapallon Kolmosessa pelaamalla lauantaina 2-2-tasapelin Maskun Palloseuran kanssa Yläkentällä. Kummallakaan joukkueella ei ollut ottelussa enää nousumahdollisuuksia. TPS sijoittui lopullisessa sarjataulukossa kolmanneksi Kakkosen karsintaan etenevän Pallo-Iirojen sekä FC Ålandin taakse.

Maskua vastaan TPS nousi kahdesti tappioasemasta tasapeliin. Verneri Parko teki vieraille johtomaalin 33. peliminuutilla, mutta TPS:n Bamo Ahmadi tasoitti toisen puoliajan alussa 53. minuutilla. Niclas Forss palautti vieraat johtoon kuusi minuuttia myöhemmin. Christian Linnan tasoitus viimeisteli loppulukemat 68. minuutilla.

TPS:n päävalmentaja Jon Daly oli tyytyväinen päätöskierroksen kamppailun antiin.

-Ottelu oli varsin hyvä. Mielestäni loimme tarpeeksi maalipaikkoja voittoonkin asti, mutta emme onnistuneet hyödyntämään niitä. Osoitimme kuitenkin hienosti luonnetta nousemalla kahdesti tappioasemasta tasoihin. Nopeiden hyökkäyspään pelaajiensa ansiosta Masku oli koko ajan vaarallinen, mutta hallitsimme sen uhan hyvin suurimman osan ottelusta.

-Haluan onnitella Pallo-Iiroja sarjan voitosta. Mielestäni he olivat kovin vastustaja, jonka kohtasimme. Omaan kauteemme olen suhteellisen tyytyväinen. On tietenkin pettymys, ettemme päässeet karsimaan sarjanoususta, mutta pelaajat ja joukkue ovat kehittyneet valtavasti kauden aikana.

-Joukkueessa tapahtui suuria muutoksia viime kaudesta. Uskon, että ryhmällä on nyt hyvät lähtökohdat taistella kärkisijoista ensi kaudellakin.

-Tahdon kiittää pelaajaa ja taustoja heidän tänä vuonna tekemistään töistä. Nyt kaikki saavat ansaitun tauon ennen uutta kautta, Daly summasi.

Lisää uutisia