Rapa jakelee kiitosta kärjilleen ravitermein

TPS:n hyökkäyspään arvaamaton parivaljakko Njazi Kuqi ja Mika Ääritalo alkaa päästä kunnon vireeseen. Viimeisin työnäyttö on viime maanantailta, kun Honka kaatui Espoossa lukemin 1-2 kaksikon maaleista. Myös Palloseuran päävalmentaja Marko Rajamäki on tyytyväinen tämän duon viime aikojen röyhkeyteen vastustajien hyökkäyspäässä.

– He ovat pelanneet kolme peliä yhdessä ja he ovat löytäneet heti yhteisen sävelen, vaikkeivät ole koskaan pelanneet yhdessä ennen. Jotenkin on sellainen olo, ettei heitä vastaan ole kiva puolustaa. Varmaan siellä vastustajan topparit sanovat, että sieltä ne hevoset taas tulee. On erittäin hyvä, että Nasse ja Ärtsi ovat löytäneet toisensa niin hyvin, Rajamäki tuulettelee Iltalehdessä.

Ääritalo on iskenyt tällä kaudella jo neljä maalia ja Kuqi on osunut kahdesti. Ääritalo iski kaksi häkkiä jo Tepsin edellisessä ottelussa ennen Honka-voittoa, vaikka pisteitä JJK-ottelusta ei herunutkaan. Ja pääsiväthän molemmat maalinmakuun myös kauden avausottelussa HJK:ta vastaan. Ja se otteluhan päättyi mukavasti TPS:n 2-0-voittoon.

Lisää uutisia