Rajamäki kävi vielä katsastamassa Milsomin

TPS:n päävalmentaja Marko Rajamäki kävi tänään Birminghamissa katsastamassa joukkueensa tuoreimman vahvistuksen, Robert Milsomin. 23-vuotias Milsom pelasi jo viidennen ottelunsa Fulhamin reservien paidassa peräkkäin ja tällä kertaa vastaassa oli Englannin eteläpuolen reservimestaruuden varmistaneen Aston Villan reservit. Itse ottelu päättyi siis Villalle 2-1, mutta pääasia oli pitkästä loukkaantumisesta toipuneen Milsomin panos. Ottelu pelattiin suljettujen ovien takana.

– Heh, kohtelias britti hän on, kuten Wayne. Vakavasti ottaen hyvää ja valmista peliä häneltä tuollaisen luokkaantumisen jälkeen. Hänellä on nyt sentään jo viiden matsin pelituntuma ja koko ajan luonnonnurmelta. Meiltä se tuntuma vielä puuttuu, Rajamäki puntaroi ajellessa kohti Manchesterin lentokenttää ja sitä myöden kohti Turkua.

Rajamäki saa suojattinsa Turkuun tämän viikon loppupuolella, mutta miehen tarkan debyytin ajankohta on vielä auki. Ehkä jo kauden avauksessa Haka-pelissä…

– Hän pelasi Villaa vastaan keskikentän pohjalla puolustavassa roolissa ja siinä hänen oma pelipaikkansa on. Koko meidän joukkueen pitää auttaa häntä, sillä sopeutumisaikaa ei paljoa jää. Wayne on antanut varmaan hyviä vihjeitä suomalaisesta kulttuurista, mutta kyllä hänen pitää itse oma paikkansa tietysti löytää. Avausotteluun on enää vajaa viikko. Odotukset ovat aina korkealla, kun kausi vihdoin alkaa, Rajamäki vielä maalaili.

Lisää uutisia