Puheenjohtaja Jouko Peräahon tilannekatsaus 13.8.2018

FC TPS Turku Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jouko Peräaho kertoo seuraa koskevassa tilannekatsauksessaan, missä seuran eri sektoreilla tällä hetkellä mennään.

Peräaho aloittaa yleisillä talousasioilla ja kertaa seuran talouskehitystä vuodesta 2016 tähän päivään asti. Hän lohkoo myös tämän kauden kokonaisbudjettia hieman pienempiin osiin. Peräaho uskoo jo nyt, että tilikausi 2018 tulee olemaan tuloksellisesti vähintään kohtuullinen.

Peräaho taustoittaa myös edustusjoukkueen kilpailullista tilannetta. Hän kertoo, millaisin perustein joukkuetta on vahvistettu loppukaudeksi 2018. Peräaho antaa myös täyden tuen päävalmentaja Mika Laurikaiselle taustajoukkoineen.

Seuran puheenjohtaja ottaa myös kantaa edustusjoukkueen loppukauden tavoitteisiin. Hän painottaa, että seurassa tullaan tekemään aivan kaikki sen eteen, että TPS:n Veikkausliigapaikka säilyisi. Hän muistuttaa toki myös siitä, että mahdolliseen sarjasta putoamiseen pitää osata myös varautua.

Peräaho kiittelee erikseen koko TPS-yhteisöä siitä, että joukkue on haastavasta kaudestaan huolimatta Veikkausliigan yleisökeskiarvoissa kolmanneksi suosituin kotijoukkue. Myös yhteistyö stadionyhtiön kanssa on sujunut erinomaisesti.

FC TPS Turku Oy hakee parhailllaan myynnin ammattilaista joukkoonsa eriyisesti uusasiakashankintaan. Puheenjohtaja taustoittaa meneillään olevaa hakuprosessia ja kertoo samalla, mitä muita uudistuksia seuran taustaorganisaatiossa on tehty, sekä mitä jatkossa tullaan tekemään.

Puheenjohtaja Jouko Peräaho kertoo myös seuran strategiaryhmän työstä sekä tarkentaa itse strategiatyön valmistumisen aikataulua.

Haastattelu on nähtävissä TPS TV:stä: https://tpstv.fi/puheenjohtaja-jouko-peraahon-tilannekatsaus-13-8-2018

Lisää uutisia