Poikamme naapurissa, osa II: Assyriska-TPS

TPS:n kauden toinen kansainvälinen harjoituspeli suuntautuu läntiseen naapurimaahan. Tällä kertaa Tepsiä isännöi Assyriska FF. Ottelu pelataan Tukholman eteläpuolella Södertäljessä tulevana lauantaina.

Assyriskan pre-season on kovassa vauhdissa ja jo nyt plakkariin on kertynyt kahdeksan harjoitusottelua. Otteluista Assyriska on voittanut neljä, tasatilanteeseen ovat södertäljeläiset päätyneet kahdesti ja tappio on kirjattu tilille kaksi kertaa.

Tunnetuimmat vastustajat Assyriskalla ovat olleet Allsvenkanissa pelaava Brommapojkarna sekä TPS:n viime viikolla kohdannut Hammarby IF. Bromman Assyriska hoiteli lukemin 2-0 ja pelissä Hammarbyta vastaan päädyttiin tasalukemiin 2-2.

Suomalaisille tuttu pelaaja Assyriskassa on Kaarinassa syntynyt Magnus Bahne. Bahde siirtyi täksi kaudeksi joukkueeseen ja onkin pelannut jo useammassa harjoitusottelussa maalinsuulla.

TPS:n maalin edellisessä harjoitusottelussa tehneellä Jani Virtasella ei ole kauhean selvää, millainen joukkue vastaan oikein asettuu.

– Ei ole kyllä mitään tietoa joukkueesta. Kuulin kyllä että ihan hyvät fanit heillä ainakin on. Mutta toivottavasti me ollaan kuitenkin parempia kuin viime viikolla, pohdiskelee Jamppa.

Ottelu Assyriska-TPS pelataan Södertälje fotbollsarenalla lauantaina 27.3. kello 13.00 alkaen.

Lisää uutisia