PK-35-ennakko: Laurikainen kilpailuttaa pelipaikat jokaiseen otteluun

TPS purjehtii vahvassa myötätuulessa kohti ensi keskiviikon haastetta, joka on vantaalainen PK-35. TPS on pelannut viimeiset viisi ottelua saldolla 4-1-0 ja maalierolla 14-0. TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen kuitenkin muistuttaa, että Shefki Kuqin valmentama PK-35 on ehkä koko Ykkösen suurin nousijasuosikki. TPS-luotsi painottaa sitä, että jokaisen ottelun kokoonpano muovataan edellisten päivien harjoitusten perusteella.

Laurikainen sanoo lisäksi, että hän ottaa jokaisen pelaajan kohdalla huomioon myös esimerkiksi maajoukkuekomennukset, ettei ohjelma tule kenenkään osalta liian raskaaksi. Santeri Mäkisen polvi on nyt operoitu ja hänen osaltaan kausi on valitettavasti ohi. Puoli vuotta poissa ollut laitapelaaja Ilari Mettälä on tekemässä sen sijaan hiljalleen paluuta TPS:n harjoitusvahvuuteen. Muuten TPS:n terveystilanne näyttää hyvältä, vaikka pieniä kolhuja matkan varrella aina tuleekin.

TPS TV: http://tpstv.fi/pk-35-ennakko-laurikainen-kilpailuttaa-pelipaikat-jokaiseen-otteluun/

Ottelu näkyy selostettuna monikameralähetyksenä HuuhkajaTV:n ja VeikkausTV:n välityksellä ilmaiseksi. Myös ravintola Pikku-Torre (os. Yliopistonkatu 30) näyttää ottelun screeneillään.               

Lisää uutisia