”Pelimieshän sieltä selvästi tuli”

TPS:n keskikenttäpelaaja Toni Kolehmainen kuului viime kauden liigasensaatioihin siinä kuin tusinan verran maaleja mättänyt Roope Riskikin. 22-vuotias Kolehmainen pelasi keskikentän pohjalla puolustavassa roolissa, mutta hän pelasi myös aktiivisesti ylöspäin toimien tavallaan samalla koko raitapaitojen kenttäpelin rytmittäjänä. Ensi kaudella rooli saattaa olla askeleen hyökkäävämpi.

– Viime kausi oli kaikin puolin hieno, vaikka liigassa päästiin omaan vauhtiin vähän turhan myöhään. Minulle sopii ihan mikä tahansa rooli keskikentällä, Kolehmainen vakuuttaa.

Kolehmainen ja koko TPS sai perjantaina mieluisaa vahvistusta keskikentälle, kun Petteri Pennanen allekirjoitti 2+1-sopimuksen. Kolehmainen ja Pennanen ovat molemmat ehtineet kolunneet Hollannin kenttiä nuoresta iästä huolimatta. Kolehmainen toivottaa Pennasen kernaasti tervetulleeksi TPS-paitaan.

– Pelimieshän sieltä selvästi tuli ja vahvistusta tässä vähän kaivattiinkin. Minulle jäi tosi positiivinen kuva jo yhden treenin jälkeen, joten tervetuloa mukaan vahvuuteen, Kolehmainen toivottaa.

Kolehmaisen mukaan puolustus näyttää jo aikamoisen hyvältä, varsinkin kun maalivahti Jukka Lehtovaara jäi TPS-paitaan viimeiseksi lukoksi.

– Meillä on nyt hyvä meininki päällä, mutta hyökkäyspää taitaa olla se osa, jossa on toistaiseksi vähiten äijiä, Kolehmainen toteaa.

Lisää uutisia