Pelaajakortti 2018: Ben McKendry – #25

Kanadalainen keskikenttäpelaaja Ben McKendry oli jo pidempään pohtinut, että Skandinavia voisi olla hänelle hyvä vaihtoehto. Alku uudessa maailmankolkassa on ollut positiivinen ja McKendry, 25, kokee, että suomalaiset ovat olleet erittäin ystävällisiä.

Sopeutumista uuteen joukkueeseen on helpottanut Tepsin kanadalaismaalivahti Jonathan Viscosi, jonka luona ”Benny” onkin ensimmäiset viikot asunut. Entuudestaan joukkueen kanadalaisvahvistukset eivät toisiaan tunteneet, mutta heistä on nopeasti tullut hyviä ystäviä.

McKendry debytoi viime vuonna Pohjois-Amerikan ammattilaisliiga MLS:ssä kotikaupunkinsa joukkueen Vancouver Whitecaps FC:n riveissä. Kaudella 2017 hän pelasi lainasopimuksella 15 ottelua North American Soccer Leaguessa FC Edmontonin joukkueessa.

– Olen boksista boksiin juokseva keskikenttäpelaaja. Tykkään olla pallossa. Olen hyvä syöttämään sekä pitkiä että lyhyitä syöttöjä. Tykkään hakeutua boksiin ja iskeä maalin sieltä täältä. Huolehdin kuitenkin myös puolustusvelvoitteistani, McKendry kuvailee itseään pelaajana.

McKendry on lisäksi pelannut Kanadan A-maajoukkueessa yhden ottelun. Ensiesiintyminen tapahtui tammikuussa 2017 Bermudaa vastaan. Pelaajakortissaan McKendry kertoo, millainen kokemus ensimmäinen maaottelu oli. McKendryllä on Kanadan ja Uuden-Seelannin kaksoiskansalaisuus. TPS TV:n pelaajakorttihaastattelussa hän taustoittaa, millainen tarina Uuden-Seelannin passiin liittyy.

Katso ”Bennyn” tekstitetty haastattelu: https://tpstv.fi/pelaajakortti-2018-ben-mckendry-25/

Lisää uutisia