Ottelujärjestelyt yläkentällä lauantain TPS-VPS -ottelussa

Ankaran kevätsään johdosta Veritas Stadionin nurmi on kaupungin asettamassa käyttökiellossa ja viikonlopun TPS-VPS -ottelu pelataan näin kauden avausottelun tapaan Urheilupuiston yläkentällä. Ottelu alkaa lauantaina klo 16.00.

Oheisessa tapahtumakartassa näkyy yläkentän tapahtuma-alue. Lipunmyyntipisteitä on kaksi. Päälipunmyynti sijaitsee Paavo Nurmen Stadionilta tulevan hiekkatien päässä saavuttaessa yläkentälle. Päälipunmyynnin yhteydessä on myös ”varatut liput” -piste, jossa ovat kaikki noudettavat liput ja kausikortit. Tältä pisteeltä noudetaan myös vapaakorteilla saatavat liput. Päälipunmyynnissä palvelee myös TPS:n tuotemyyntipiste, TPS Shop.

Toinen lipunmyyntipiste sijaitsee Neitsytpolulta, Maakuntamuseon jälkeen, lähtevän hiekkatien varrella. Huom! Tässä lipunmyyntipisteessä käy maksutapana vain käteinen ja kulttuurisetelit. Pankki-/luottokorttimaksumahdollisuutta ei siis tässä pisteessä ole. Molemmat lipunmyyntipisteet ja portit aukeavat ottelupäivänä klo 13.00. Tapahtuma-alueen molemmat sisäänkäynnit ovat lipunmyyntien yhteydessä. Muualta alueelle ei pääse kulkemaan sisään.

Pääkatsomo on loppuunmyyty, mutta lippuja on vielä hyvin jäljellä pääty-/seisomakatsomoihin. Myös kaikki vapaakortit oikeuttavat sitten lippuihin vain pääty-/seisomakatsomoihin. Pääkatsomoon on kaksi sisäänkäyntiä katsomon molemmissa päissä. Sisäänkäynneillä on erillinen kulunvalvonta. Sisäänkäyntien välinen alue on suljettu, eikä siitä pääse kulkemaan läpi.

TPS:n kausikorttilaiset pääsevät pääkatsomoon ja stadionalueelle kausikorttiaan näyttämällä. TPS-kannattajat sijoittuvat pääkatsomon kaupungin puoleiseen päätyyn (oikeaan reunaan kentältä katsottaessa) ja VPS-kannattajat vastakkaiseen päätyyn.

Tapahtuma-alueella palvelee useampi kioski. Huomioithan, että kioskeissa käy maksutapana ainoastaan käteinen! TPS-VPS -ottelussa ei ole anniskelua.

WC-tilojen määrää on kasvatettu Honka-ottelusta ja katsojia palvelee nyt neljä kiinteää WC-tilaa. Pääkatsomon takana on erikseen naisten ja miesten WC:t kartassa näkyvillä kohdin. Tämän lisäksi yleisön käytössä on karttaan merkityssä kohdassa pukukopissa oleva unisex-WC aina toisen jakson alkuun saakka. Lisäksi pääkatsomon takana olevan rakennuksen yksi pukukoppi on varattu miesten WC:ksi.

Tervetuloa TPS-VPS -otteluun!

Lisää uutisia