Njazi Kuqin ura jatkuu kreikkalaisessa Panionios FC:ssä

Tämän kauden alusta TPS:n vahvuuteen liittynyt hyökkääjä Njazi Kuqi siirtyy kesken Veikkausliigakauden Kreikan pääsarjassa pelaavan Panionios FC:n riveihin. 28-vuotias Kuqi ehti pelata TPS:n paidassa kauden alusta yhteensä 21 Veikkausliigaottelua ja viimeistellä niissä kahdeksan maalia. Kuqi on maalimäärällään TPS:n sisäisen maalipörssin kakkonen heti Mika Ääritalon jälkeen.

– Hän oli Tepsissä todella isossa roolissa, sai kunnolla vastuuta ja peliaikaa sekä teki tärkeitä maaleja. Hän ilmoitti jo tänne tullessaan, että tähtäin on edelleen kansainvälisillä kentillä ja nyt tuo toteutui. Molemmat osapuolet ovat varmasti tyytyväisiä tähän TPS-aikaan. Toivotamme hänelle onnea, menestystä ja kaikkea hyvää Kreikkaan. Nasse teki juuri sen työn, mistä me keväällä sovimme, FC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Marco Casagrande kiittelee.

Kuqi on edustanut Veikkausliigaurallaan myös FC Lahtea ja hänellä on tilillään yhteensä 74 liigaottelua ja niissä 24 tehtyä maalia. Kuqi ei lähde ensimmäistä kertaa ulkomaille, sillä hänellä on kokemusta myös Englannista, Skotlannista, Saksasta ja Hollannista. Hänellä on tilillään myös 3 A-maaottelua, joissa hän on viimeistellyt yhtä monta maalia.

Lisää uutisia