Netta Hanhimäki vahvistamaan TPS:n keskikenttää – ”Nuori ja kehityshaluinen pelaaja”

TPS on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen keskikenttäpelaaja Netta Hanhimäen, 19, kanssa. Vöyriltä kotoisin oleva Hanhimäki debytoi viime kaudella Kansallisessa Liigassa Åland Unitedin joukkueessa.

Päävalmentaja Akusti Salosen mukaan TPS saa Hanhimäestä lahjakkaan nuoren pelaajan, joka on motivoitunut kehittämään itseään.

– Netta on nuori ja kehityshaluinen pelaaja, jolla on paljon potentiaalia. Hän sopii hyvin siihen profiiliin, jollaisia pelaajia olemme joukkueeseen hakeneet. Pelaajana hän on pallovarma ja hyvin liikkuva. Netta tuo osaamisellaan hyvän lisän keskikentällemme, luonnehtii Salonen.

– Minulla on hyvä pelisilmä ja kova taistelutahto. Haluan mennä jokaiseen peliin voittamaan ja annan aina kaikkeni kentällä, kuvailee Hanhimäki itseään.

Hanhimäki on edustanut Suomea U17-tyttöjen maajoukkueessa. Tulevaisuudentavoitteena nuorella pelaajalla on edetä ulkomaiden ammattilaiskentille. Testijakson perusteella hän koki TPS:n tarjoavan hyvän ympäristön kehittää itseään pelaajana.

– Olin tammikuussa Tepsissä treenaamassa ja pelaamassa. Minulle muodostui todella hyvä vaikutelma seurasta ja joukkueesta. Pelaajat ja taustajoukot ovat täydellä sydämellään mukana toiminnassa ja haluavat säilyttää viime vuonna ansaitun liigapaikan.

Hanhimäellä on jo viime kaudelta kokemusta siitä, mitä pelaaminen Kansallisessa Liigassa vaatii. Hän pelasi Åland Unitedin riveissä yhteensä 11 liigaottelussa.

– Kovaa pitää tehdä töitä ja pallon pitää liikkua nopeasti kentällä, jos liigassa haluaa pelejä voittaa. Sen perusteella, mitä olen joukkueemme tekemistä nähnyt ja harjoituskauden tuloksia seurannut, niin meillä on hyvät lähtökohdat tulevaan kauteen, Hanhimäki näkee.

Valokuva median käyttöön


Kausikortit Kansallisen Liigan kaudelle 2023 ovat myynnissä! TPS:n naisten edustusjoukkueen kausikortin voit tilata Lyyti-pavelun kautta. Kausikortin hinta on 50 €.

Lisää uutisia