Naiset: Kansallisen Cupin jatkopaikan jo varmistanut TPS kohtaa VIFK:n Vaasassa

Turun Palloseura jatkaa pelejään Kansallisessa Cupissa lauantaina 4. maaliskuuta. TPS matkaa Vaasaan VIFK:n vieraaksi. Ottelu VIFK–TPS potkaistaan käyntiin Fennia Arenalla kello 17.15.

TPS ja VIFK kohtasivat edellisen kerran kaksi viikkoa sitten Turussa. Tuolloin tiukan taiston jälkeen pidemmän korren vei TPS maalein 1–0. Turkulaisten voitto-osuman iski Viivi Ollonqvist.

– Tiedämme tarkkaan, miten VIFK pelaa. Pyrimme iskemään heidän heikkouksiinsa. Hyvillä mielin lähdetään kohti Vaasaa. Saamme jalkeille hyvän ryhmän, kun pari viimeksi poissa ollutta pelaajaa on nyt palannut takaisin nuorten maajoukkueen edustustehtävistä, taustoittaa TPS:n päävalmentaja Akusti Salonen huomisen peliä.

Taannoisen VIFK-voiton jälkeen TPS:n joukkue piti pienen tauon, sillä takana oli seitsemän intensiivistä treeniviikkoa ja edessä kahden viikon tauko peleistä.

– Palasimme hyvällä energialla takaisin harjoituskentälle ja meillä on nyt alla hyvä ja nousujohteinen treeniviikko. Lauantaina pyritään siirtämään treenikentällä harjoitellut asiat mahdollisimman laadukkaasti peliin, Salonen sanoo.

TPS on aloittanut Kansallisen Cupin kahdella voitolla ja on oman lohkonsa kärjessä, vaikka lohkon muilla joukkueilla, Ilveksellä ja VIFK:lla, on yksi ottelu enemmän pelattuna. TPS onkin jo varmistanut jatkopaikkansa Kansallisessa Cupissa, mutta joukkue luonnollisesti janoaa lohkovoittoa.

– Jatkopaikan varmistuminen jo tässä vaiheessa on tietysti hyvä juttu, mutta haluamme pitää hyvän vireemme yllä ja napata lohkovoiton, linjaa Salonen mustavalkoisten tavoitteen jäljellä oleviin kahteen alkulohkopeliin.

TPS:n keskikenttäpelaaja Viivi Spets on sivussa lauantain pelistä edellisessä ottelussa tapahtuneen kentältäpoiston vuoksi.

VIFK–TPS, la 4.3. klo 17.15 Fennia Arena, Vaasa

Lisää uutisia