Myös Enock Kwakwa jatkaa TPS:ssä loppukauden

TPS:n Veikkausliigajoukkue vahvistaa rivejään loppukauden mittaisella lainasopimuksella ghanalaisen keskikenttäpelaaja Enock Kwakwan kanssa. 19-vuotias Kwakwa on jo toinen ghanalaisvahvistus raitapaitojen riveissä, sillä TPS solmi keskikenttäpelaaja Thomas Agyirin kanssa loppukauden kattavan sopimuksen viikko sitten. Agyiri ja Kwakwa kuuluvat molemmat englantilaiseura Manchester Cityn organisaatioon, johon he liittyivät samaan aikaan vuoden 2012 syyskuussa.

Kwakwa on pelannut tällä kaudella jo Norjan pääsarjaseura Strömsgodsetin riveissä lainasopimuksella, mutta hän ei saanut siellä peliaikaa vielä riittävästi. Kwakwa ehti pelata viime viikonloppuna erittäin onnistuneesti jo yhden ottelun TPS:n A-poikien joukkueessa.

– Kuka tahansa pelaaja ei saa Manchester Cityn tasoisen organisaation kanssa sopimusta. City haluaa omille pelaajilleen myös säännöllistä peliaikaa ja sitä löytyy nyt täältä. He eivät ole kokeneita valmiita ulkomaalaisvahvistuksia, vaan vuonna 1994 syntyneitä nuoria, mutta myös erittäin kehityskelpoisia pelaajia, TPS:n päävalmentaja Marko Rajamäki painottaa.

Lisää uutisia