Mustavalkoista pukinkonttiin TPS-tuotteilla ja kausikorteilla!

Hanki pukinkonttiin mustavalkoista TPS-tuotteilla ja kausikorteilla! TPS-tuotteista löytyy monenlaisia lahjavaihtoehtoja. Esimerkiksi

TPS-matto 15 €
Vauvan body 15 €
TPS-muki 8 €
TPS-pyyheliina 18 €
Kauden 2012 pelipaita 59 €

Katso koko TPS-tuotevalikoima tästä linkistä.

TPS-tuotteet ovat myynnissä TPS Shopissa sekä TPS:n toimistolla osoitteessa Ruissalon Puistotie 85. Toimisto palvelee arkisin klo 9-15 tai sopimuksen mukaan p. 010 820 1922 (Huom! Toimisto suljettu 6.-7.12!). Tuotetilauksen voi tehdä myös sähköpostitse fcshop@tps.fi.

TPS:n juhlavuoden julkaisut
90-vuotisjuhlahistoriikki 30 €
Juhlavuoden keittokirja 20 €
Pentti Mutasen TPS-muistelmat 20 €
ovat myynnissä vain TPS:n toimistolla. Reseptikirjan voi kuitenkin tilata sähköpostitse myös osoitteesta tpsnaisjaosto@gmail.com.

Joulun kovimman paketin saa sujauttamalla pukinkonttiin TPS:n kauden 2013 kausikortin! Kausikortit ovat nyt myös alehintaisia! Katso hinnat täältä. Kausikortin voi tilata sähköpostitse osoitteesta fc.toimisto@tps.fi. Kerrothan tilauksen yhteydessä seuraavat tiedot: nimi, sähköpostiosoite, postiosoite, kausikorttityyppi (aikuinen, lapsi, opisk/eläk) sekä paikkatoivomus. Huom! Kausikortit valmistuvat vasta ensi vuoden puolella, mutta ottamalla yhteyttä TPS:n toimistoon saat lahjakortin annettavaksi jouluaattona.

Verkkokaupasta tilatut tuotteet ehtivät perille jouluaatoksi, kun ne tilaa viimeistään keskiviikkona 12.12. TPS-toimisto puolestaan palvelee 14.12. (klo 15.00) saakka.

Lisää uutisia