MP-ennakko: ”Vähän kuin oltaisiin saatu uusi joukkue sarjaan”

TPS kohtaa lauantaina mikkeliläisen MP:n kauden kolmannen kerran. Kauden ensimmäinen keskinäinen kamppailu päättyi Paavo Nurmen Stadionilla TPS:n 5-0-voittoon yli 2.600 katsojan edessä. TPS kävi ryöstöretkellä myös Mikkelin Urheilupuistossa 0-2-voitollaan. 

TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen kuitenkin muistuttaa, että MP on muuttunut paljon sitten kauden ensimmäisten kohtaamisten. Mikkeliin on kuskattu uusia pelimiehiä taistelemaan sarjapaikasta. Laurikaisen mukaan MP onkin vähän kuin uusi joukkue tämän kauden Ykkösessä.

TPS-luotsi paljastaa myös, missä Albion Ademi luuraa tällä hetkellä ja miksi. Laurikainen avasi myös sitä, miksi TPS:n viime otteluiden tehomies Jussi Aalto hoitaa käytännössä kaikki joukkueensa erikoistilanteet.

Kokoonpanosta varmuudella sivussa on pienistä kolhuista kärsivä laitahyökkääjä Tim Tuomikoski. Myös Mikko Hyyrysellä on kolhuja, mutta hän on kuitenkin kokoonpanossa mukana.

Ennakko TPS TV:ssä:
http://tpstv.fi/mp-ennakko-vahan-kuin-oltaisiin-saatu-uusi-joukkue-sarjaan/

TPS TV lähettää ottelun tuttuun tapaan suorana lähetyksenä. Lähetys alkaa puoli tuntia ennen ottelun alkua eli klo 14.30. Ottelun asiantuntijana toimii edellisessä TPS:n ottelussa päävalmentajana toiminut TPS juniorijalkapallon valmennuspäällikkö Tommi Pikkarainen. Ottelun selostaa Harri Kesälä ja studiota isännöi Samu Puhakka. TPS:n lauantain kotiottelun suoran lähetyksen voi hankkia osoitteesta: http://fctps.kepit.tv/

Ottelu: TPS – MP (Miesten Ykkönen)
Paikka: Turun Urheilupuiston Yläkenttä (Turku)
Aika: La 12.9.2015 klo 15.00
Liput: Lippupalvelu, Pikku-Torre, portilta 1h ennen ottelun alkua
Streami: TPS TV

Lisää uutisia