Miehet: Otteluinfo Suomen Cupin otteluun TPS–Ilves ke 26.4. klo 18.30

Jalkapallon Suomen Cup on edennyt kolmannen ottelukierroksen vaiheeseen. TPS:n miesten edustusjoukkueen vastustajaksi kolmannen kierroksen otteluun arvottiin Veikkausliiga-seura Tampereen Ilves. Ottelu TPS–Ilves pelataan Urheilupuiston Yläkentällä keskiviikkona 26.4. kello 18.30.

Lipunmyynti

Liput voi ostaa ennakkoon Tiketistä tämän linkin kautta.

Lippujen hinnat

  • Aikuinen: 10 €
  • Opiskelija/eläkeläinen/työtön: 5 €
  • Nuori [12–17v]: 5 €
  • Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi

TPS:n kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, TPS:n seurakortilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO -korteilla sekä erotuomarikortilla voi lunastaa lipun otteluun. HUOM! Yläkentän katsomokapasiteetti on rajallinen.

Kausikorttiasiakkaat

HUOM! Yläkentän rajallisen kapasiteetin vuoksi kausikorttilaisten täytyy lunastaa otteluun erikseen pääsylippu. Kausikortti ei käy pääsyksi TPS–Ilves-otteluun. Lipun lunastus on kausikorttilaisille ilmaista. Ohjeet kausikorttiasiakkaan ilmaisen lipun lunastamiseen: Klikkaa Tiketin lippukauppaan ja valitse lipputyypiksi ”kausikorttilainen”. Syötä kenttään kausikorttisi numero (löytyy myös väliaikaisesta kausikortista) ja lunasta ottelulippu. Toimitustavoista käytössä on vain PDF-lippu tai lippu Kivraan, jotta toimitusmaksua ei tule maksettavaksi. Lippujen lunastus onnistuu myös väliaikaisella kausikortilla.

Kioskipalvelut

Ottelutapahtumassa katsojia palvelee kaksi kioskipistettä. Kioskin pullat leipoo Naantalin Aurinkoinen. Maksutapana käyvät käteinen ja korttimaksu.

Televisiointi

Ruutu näyttää ottelun suorana lähetyksenä.

Järjestelyt Yläkentällä

Yläkentällä on kaksi lipunmyyntipistettä, kaksi sisäänkäyntiä ja kaksi kioskipistettä. Niiden sijoittumisen näet oheisesta kuvasta. TPS-kannattajat sijoittuvat Yläkentän katsomossa kaupunginteatterin puoleiseen päätyyn, vieraskannattajat katsomon toiseen päätyyn.

Turvatarkastus

Stadionin sisäänkäynnin yhteydessä on turvatarkastus.

Lisää uutisia