Lippuhinnat ja ottelujärjestelyt TPS:n Liigacupin kotiotteluissa

TPS:n Liigacupin ensimmäinen kotiottelu pelataan tämän viikon perjantaina 10.2. klo 15.00. Vastustaja on tuolloin Haka.

Lippuhinnat TPS:n Liigacupin alkulohkovaiheen kotiotteluissa:
aikuiset 10 €
lapset (7-16-v.) 5 €
opiskelijat ja eläkeläiset 8 €
TPS-juniorit 3 €

Lippuja otteluihin myydään ennakkoon TPS:n toimistolla (os. Ruissalon Puistotie 85) ke-pe klo 10-15 (pe 10.2. vain klo 13 saakka) sekä Javenture-Areenalla sisäänkäynnin yhteydessä alkaen puoli tuntia ennen ottelun alkua. Sisäänkäynnin yhteydessä suoritetaan myös turvatarkastus. Lipunmyynnistä voi ostaa lippuja kaikkiin TPS:n Liigacupin kotiotteluihin, eli voit kätevästi ostaa Haka-pelistä liput myös vaikkapa tulevaan paikallispeliin.

Vapaakorteista TPS:n Liigacupin otteluissa käyvät ainoastaan Palloliiton Kultakortti sekä TPS:n Kultamerkki ja Suomenmestarikortti.

Kaikki TPS:n alkulohkovaiheen kotiottelut pelataan Javenture-Areenalla (os. Nummisuutarinkatu 3, Turku), joka sijaitsee Impivaaran jalkapallohallin vieressä. Hallin ympärillä on kaksi parkkialuetta, joihin ajetaan Nummisuutarinkadun kautta. Oheisessa kuvassa kartta alueesta ja ottelujärjestelyistä.

Istumakapasiteetti TPS-Haka -ottelussa on 200. Pitkällä sivulla olevaan katsomoon otetaan katsojia vain ylemmälle riville ja katsomon kapasiteetti on 150. Lisäksi päädyssä on yksi siirrettävä lisäkatsomo, johon mahtuu istumaan 50 katsojaa. Istumakapasiteettia nostetaan tarpeen mukaan muihin kotiotteluihin sijoittamalla päätyyn enemmän siirrettäviä lisäkatsomoita.

Molempien katsomoiden edessä on perjantain ottelussa turvaverkko. TPS-kannattajat sijoittuvat Haka-ottelussa päätykatsomoon.

Yleisön käytössä on WC. TPS:n kotiotteluissa palvelee myös buffet, jonka tuotot menevät seuran junioritoiminnan tukemiseen.

Tervetuloa TPS:n Liigacupin otteluihin!

TPS:n Liigacupin alkulohkovaiheen kotiotteluohjelma:
pe 10.2. TPS-Haka klo 15.00
pe 2.3. TPS-FC Inter klo 15.00
la 10.3. TPS-IFK Mariehamn klo 13.45

Lisää uutisia