Komia-turnaus päätökseen – TPS-kolmikolle hyvin vastuuta

Suomi XI kärsi sunnuntaina Komia-turnauksen päätöspelissä 1-4-tappion Örebrolle. Suomen ainokaisen maalin viimeisteli TPS-kasvatti Roope Riski.

Suomi XI sai otteluun hyvän alun. Peliä oli pelattu vasta viisi minuuttia, kun Roope vei Suomen 1-0-johtoon. Osuma syntyi Mika Ojalan laukauksen irtopallosta, johon Riski ehti ensimmäisenä maalin edessä.

Ensimmäisen jakso eteni vauhdikkaasti päästä päähän ja molemmat joukkueet saivat luotua hyviä hyökkäyksiä. Maaleja ei kuitenkaan enää syntynyt ja näin tauolle mentiin tasatilanteessa 1-1. Toisella jaksolla Örebro otti lievästi pelin hallinnan itselleen ja ottelun loppulukemiksi kirjattiin lopulta 1-4.

Suomi XI pelasi Komia -turnauksessa kolme ottelua. TPS-kolmikko Petteri Pennanen, Jarkko Hurme ja Juho Lehtonen sai vastuuta jokaisessa pelissä, ja Lehtonen kunnostautui kertaalleen  maalinteossakin ottelussa Viron hallitsevaa mestaria FC Floraa vastaan. Pitkästä loukkaantumisesta toipuva TPS-maalivahti Jukka Lehtovaara oli myös Suomi XI:n mukana Komia-turnauksessa.

Suomi XI:n kokoonpano:
1 Henri Sillanpää (46. 12 Jon Masalin)
3 Tapio Heikkilä
4 Kristian Kojola
6 Severi Paajanen
8 Sebastian Strandvall (75. 7 Matias Ojala)
9 Duarte Tammilehto (75. 16 Kalle Kauppi)
11 Roope Riski
13 Aleksi Paananen (66. 10 Petteri Pennanen)
17 Mika Ojala (75. 21 Juho Lehtonen)
18 Jarkko Hurme
23 Ville Nikkari (46. 2 Sami Sanevuori)

Lisää uutisia