Keskiviikkona kohti Järvenpäätä – TPS TV:n videoennakossa Henri Jussila

Jalkapallon Ykkösliiga jatkuu keskiviikkona, kun Turun Palloseura matkaa vierasotteluun Järvenpäähän. Ottelu JäPS–TPS potkaistaan käyntiin Koivusaaren tekonurmikentällä kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudun välityksellä.

Kotijoukkue Järvenpään Palloseura lähtee otteluun Ykkösliigan sarjataulukon seitsemänneltä sijalta. Edellisessä pelissään JäPS voitti sarjajumbo MP:n maalein 3–0. Seitsemästä ottelustaan järvenpääläiset ovat keränneet yhteensä seitsemän pistettä.

Vierasjoukkue TPS kohtasi edellisellä kierroksella sarjakärki KTP:n. Kärkikamppailusta oli rakentumassa laadukas jalkapallo-ottelu puolin ja toisin, mutta TPS:n 35. minuutilla saama punainen kortti muutti pelin täysin, ja lopulta miesylivoimalla pelannut KTP vei voiton 4–1.

– Alkuun se oli tosi laadukas futismatsi kahden hyvän jengin välillä, ja peli näytti menevän oikeaan suuntaan meidän kannaltamme. Sitten tuli punainen kortti tilanteesta, joka tapahtui pelin ulkopuolella. Vähän liian monta tällaista isoa tuomiota on tällä kaudella mennyt meitä vastaan. Toivotaan siihen muutosta, ja ollaan totta kai reflektoitu myös omaa toimintaamme, sanoo TPS:n apuvalmentaja Henri Jussila.

JäPS:lle ja TPS:lle keskiviikon kamppailu on kauden ensimmäinen kohtaaminen. JäPS:ssä vetovastuun on tälle kaudelle ottanut Erol Ates, ja myös järvenpääläisten pelaajistossa on tapahtunut vaihtuvuutta sitten viime vuoden. TPS TV:n videoennakossa Henri Jussila kertoo tarkemmin, minkälaisen joukkueen Tepsi tulee kohtaamaan. ”Jusa” avaa ennakossa myös sitä, miten Tepsin valmennustiimi valmistautuu otteluihin etukäteen.

TPS:n riveistä on pelikiellon vuoksi sivussa hyökkääjä Albijon Muzaci. Muzaci sai punaisen kortin Ykkösliigan edellisessä ottelussa KTP:tä vastaan ja on pelikiellossa JäPS-ottelun lisäksi myös lauantaina 2.6. pelattavassa ottelussa FF Jaro – TPS. Edelliset kaksi sarjaottelua pelikiellon vuoksi sivussa ollut toppari Mehdi Hetemaj sen sijaan on jälleen edustuskelpoinen huomisessa JäPS-ottelussa.

Lisää uutisia