Juniorit: TPS:n Khaled Youssoufi ja Alan Ahmed maalinteossa U15-maajoukkueen leirillä

U15-poikien maajoukkueleiri järjestettiin tällä viikolla Eerikkilän Urheiluopistolla. TPS-junioreista leirille oli valittu mukaan Khaled Youssoufi ja Alan Ahmed.

– Leirille nimettiin neljä maalivahtia ja 30 kenttäpelaajaa. Pelaajia oli paljon, mutta niin valmentajiakin – taustatiimin lisäksi kaikki aluevalmentajat sekä (uusi U21-päävalmentaja) Mika Lehkosuo olivat mukana leirillä. Vuoden ensimmäinen maajoukkueleiri on ollut perinteisesti tärkeä tapahtuma, kun aluevalmentajat näkevät, kuinka heidän oman alueensa pelaajat pärjäävät, ikäluokan maajoukkueen päävalmentaja Kai Nyyssönen kertoo Palloliiton nettisivuilla.

Minihuuhkajat pelasi maajoukkueleirin aikana kaksi maajoukkueryhmän sisäistä ottelua. TPS-pelaajat pääsivät maajoukkueleirin peleissä maalin makuun, kun Youssoufi osui ensimmäisessä ottelussa ja Ahmed viimeisteli maalin joukkueelleen jälkimmäisessä pelissä.

Ikäluokan seuraava maajoukkuetapahtuma järjestetään maaliskuun puolivälissä, kun Eerikkilässä pelataan minialueturnaus. Vuoden ensimmäiset maaottelut koittavat huhtikuun alussa, kun Minihuuhkajat osallistuu Unkarissa pelattavaan turnaukseen.

– Minialueturnaukseen kutsutaan noin sata pelaajaa. On mielenkiintoista päästä näkemään isoa joukkoa poikia – tällä tämän viikon leirillä oli yhteensä 34 pelaajaa, ja useita hyviä pelaajia jäi varalistalle tai sen ulkopuolella. Minialueturnauksen jälkeen alammekin tehdä päätöksiä siitä, ketkä lähtevät mukaan Unkariin, Nyyssönen kertoo.

Lisää uutisia