Julkkistulosvedossa lauantaina legendaarinen Wayne Brown!

Veikkauksen julkkistulosveto jatkuu myös kaudella 2012. TPS:n jokaisessa Veikkausliigan kotiottelussa on ns. julkkistulosvetäjä, joka on veikannut ottelun lopputulosta. Julkkistulosvedon panos on 20 euroa ja mahdolliset veikkausvoittovarat TPS lahjoittaa Turun yliopistollisen keskussairaalan syöpäosastolle 015, jonka kummeihin TPS:n edustusjoukkue on kuulunut jo lähes 20 vuoden ajan. Lauantain Jaro-pelissä julkkistulosvetäjänä on TPS:ssa kaudella 2009 pelannut ja aikamoiseksi legendaksi noussut Wayne Brown!

Valioliigadebyyttinsä Manchester Unitedia vastaan helmikuussa 2009 tehnyt Brown siirtyi huhtikuussa lainasopimuksella TPS:aan Fulhamista. Waynesta muodostui nopeasti TPS:n keskikentän herra ja Brown pelasi lopulta koko kauden turkulaisseurassa. TPS palkittiin Brownin kera kauden päätteeksi pronssimitaleilla ja lisäksi Wayne valittiin Veikkausliigan vuoden tulokkaaksi, keskikenttäpelaajaksi ja pelaajaksi.

TPS-lainan jälkeen Fulham lainasi Brownin helmikuussa 2010 Bristol Roversiin. Toukokuussa siirrosta tehtiin pysyvä ja Brown solmi kaksivuotisen sopimuksen seuran kanssa.

Sekä lauantain Jaro- että ensi keskiviikon MYPA-pelissä vieraileva Brown uskoo entisen seuransa kaatavan Jaron kotiyleisön ja TPS-kannattajien avulla.

– Veikkaan TPS:n vievän matsin 2-1. TPS:n ja Jaron väliset ottelut ovat aina tasaisia, joten uskon, että matsi ratkeaa yhteen maaliin. TPS vie voiton kotiedun ja kannattajien tuella. Odotan innolla, että tapaan jälleen kaikki ja näen pari matsia hyvää futista, Wayne kertoo.

Miten Brownin veikkauksen käy? Tule paikan päälle jännittämään TPS-Jaro -otteluun lauantaina 16.6. klo 18.30 Paavo Nurmi Stadionille!

https://www.veikkaus.fi/fi/tulosveto

Kuva: Tero Wester

Lisää uutisia