Julkkistulosvedossa keskiviikkona Kim Rafkin

Veikkauksen julkkistulosveto jatkuu myös kaudella 2012. TPS:n jokaisessa Veikkausliigan kotiottelussa on ns. julkkistulosvetäjä, joka on veikannut ottelun lopputulosta. Julkkistulosvedon panos on 20 euroa ja mahdolliset veikkausvoittovarat TPS lahjoittaa Turun yliopistollisen keskussairaalan syöpäosastolle 015, jonka kummeihin TPS:n edustusjoukkue on kuulunut jo lähes 20 vuoden ajan. Huomisessa HAKA-ottelussa julkkistulosvetäjänä toimii ravintoloitsija Kim Rafkin.

Rafkin johtaa legendaarista Pizzeria Dennistä jo toisessa sukupolvessa. Ensimmäinen Ristorante Pizzeria Dennis perustettiin Turkuun Linnankadulle vuonna 1975. Ajalta ennen Turun paloa olevassa puutalossa toimiva ravintola on vuosien varrella luonut muistoja asiakkaille ympäri Suomen. Vuosien aikana ravintola on saanut lisätilaa, mm. Dennis Rafkinin ideoiman kesäterassin ravintolan katolle. Dennis Rafkinin poika Kim näkyy ja kuuluu sekä Pizzeria Denniksen ravintolasalissa että taustalla.

Rafkin on harrastanut nuorena jalkapalloa Kärsämäen Nappuloissa ja tunnustautuukin jalkapallomieheksi. Tällä hetkellä Rafkin on myös mukana TPS Juniorijääkiekon hallituksessa. Pizzeria Dennis on lisäksi TPS:n yhteistyökumppani.

– TPS voittaa 3-1. TPS:llä on kulkenut viime aikoina erittäin hyvin, erityisesti kotikentällä. Joukkue tietää, että voitolla TPS olisi vain kahden pinnan päässä kärjestä, joten panokset ovat siis erittäin kovat, Rafkin muistuttaa.

Miten Rafkinin veikkauksen käy? Tule paikan päälle jännittämään TPS-HAKA -otteluun Veritas Stadionille huomenna keskiviikkona 22.8. klo 18.30!

https://www.veikkaus.fi/fi/tulosveto

Lisää uutisia