Julkkistulosvedossa huomenna Isabella ja Bettina Hammarsten

Veikkauksen julkkistulosveto jatkuu myös kaudella 2012. TPS:n jokaisessa Veikkausliigan kotiottelussa on ns. julkkistulosvetäjä, joka on veikannut ottelun lopputulosta. Julkkistulosvedon panos on 20 euroa ja mahdolliset veikkausvoittovarat TPS lahjoittaa Turun yliopistollisen keskussairaalan syöpäosastolle 015, jonka kummeihin TPS:n edustusjoukkue on kuulunut jo lähes 20 vuoden ajan. Torstain KuPS-pelissä julkkistulosvetäjinä ovat kevään The Voice of Finlandista suuren kansan tietoisuuteen ponnahtaneet turkulaissisarukset Isabella ja Bettina Hammarsten.

Siskokset saivat potkua laulajanurilleen supersuositusta The Voice of Finland -ohjelmasta, jossa he kaksintaistelivat Lady Marmalade -kappaleella. Yhteistyön tulos yllätti molemmat Hammarstenit, jonka jälkeen ajatus sisarusduosta lähti liikkeelle. DCX:n solistina tunnettu Bettina ja soolokeikkaa aiemmin vetänyt Isabella keikkailevatkin parhaillaan coverbiiseillä yhdessä ensimmäistä kesää.

Tällä hetkellä käynnissä on omien biisien etsintä, sekä duolle nimen ideointi. Luvassa on sisarusenergistä, tanssittavaa ja vahvaa soul-tulkinnallista poppia. Myös yhteisprojekti erään Voice of Finland -kilpailijan kanssa on tekeillä, mutta siitä Bettina ja Isabella eivät halua vielä enempää paljastaa. Sisarusten keikkakesään kuuluu paljon yksityistilaisuuksia, mutta seuraavan kerran yleisölle Turun suunnalla Isabella ja Bettina laulavat DBTL-sunnuntaina Aurinkolaiva Donnan kannella noin klo 18.00 & 21.00.

Sitä ennen Hammarstenit voi kuitenkin bongata huomisessa TPS-KuPS -ottelussa, jonka siskokset uskovat päättyvän kotiyleisön voittoon.

– Me veikataan 2-1, ja Tepsi voittaa, koska sai viime pelistä vähän confidenttiä kehiin ja on nyt takaisin geimeissä! Isabella ja Bettina uskovat.

Miten Bettinan ja Isabellan veikkauksen käy? Tule paikan päälle jännittämään TPS-KuPS -otteluun Veritas Stadionille torstaina 28.6. klo 18.30!

https://www.veikkaus.fi/fi/tulosveto

Kuva: Joni Lehto

Lisää uutisia