Juho Lähde valmiina cup-koitokseen

TPS:n nuori keskikenttäpeluri Juho Lähde valmistautuu keskiviikkoiseen Suomen Cupin otteluun tosissaan. ”Kyösti” ei aliarvioi cup-vastusta, vaikka TPS:ää isännöivä PPV tuleekin Suomen neljänneksi korkeimmalta sarjatasolta.

– Ei kyllä ole vastustajasta mitään ennakkotietoja. Useamman joukkueen PPV on ilmeisesti tänä vuonna pudottanut, kun on näin pitkälle päässyt. Viime vuonna meillä oli tiukka matsi niin ikään Kolmosessa pelaavaa SexyPöxyjä vastaan. Ei näihin matseihin sovi lähteä huonolla asenteella. Vaikka me ilmeisesti vähän nuoremmalla joukkueella tämä matsi pelataankin, pakkohan tämä on hoitaa, kiteyttää Lähde.

Pajamäen Pallo-Veikot isännöivät TPS:ää jostain syystä Talin jalkapallohallissa. Vaikka nurmikentät vihertävät ainakin Turussa jo melko mallillaan, peli siis pelataan sisätiloissa.

– Kyllähän se vähän ihmetyttää. Juuri treenattiin Kupittaalla hyvällä nurmella ja keskiviikkona mennään sitten sisälle. Mitä minä kuulin, niin vaihtoehtona olisi ollut pelata peli jossain pienellä hiekkakentällä, joten kai tämä parempi vaihtoehto on.

Hallissa pelattava Suomen Cupin ottelu ei varsinaisesti kohota Cupin profiilia, eikä suurella yleisöllä tunnu muutenkaan olevan suurta kiinnostusta tätä kilpailua kohtaan.

– Jostain syystä katsojia ei cupin matsit kiinnosta, mutta kyllä se pelaajille on tärkeä kilpailu. Voittaja pääsee kuitenkin Euro-kentille, vaikka aikamoinen klisee tämä onkin, päättää Juho Lähde.

Lisää uutisia