JJK-ennakko: ”Vaativa setti, ja molemmat on myös vähän matkustellut”

TPS piti palautusharjoitukset sunnuntaisen AC Oulu -ottelun jäljiltä Vähä-Heikkilän koulun keinonurmikentällä. Treenien ohjelma oli tänään hieman erilainen, sillä TPS juniorijalkapallon iltapäiväkerholaiset pääsivät pelaaman TPS:n edustuksen pelaajia vastaan.

TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen oli yhtä hymyä Oulun reissun jäljiltä. TPS:n pelitahti jatkuu kuitenkin nyt kiivaassa tahdissa, kun JJK Jyväskylästä saapuu Turkuun.

Laurikainen palautti mieliin vielä AC Oulu -pelin parhaat palat, mutta fokus oli siirtynyt kuitenkin jo keskiviikon taisteluun.

TPS-luotsi kertoi myös joukkueen terveystilanteen sekä sen, miten joukkueen sotilasosasto on päässyt treenaamaan muun joukkueen mukana.

Pitkäaikaispotilas Santeri Peltolan lisäksi varmuudella TPS:n kokoonpanosta keskiviikkona sivussa on yhden ottelun pelikieltoa kärsivä puolustaja Rasmus Holma.

Ennakko TPS TV:ssä: http://tpstv.fi/jjk-ennakko-vaativa-setti-ja-molemmat-on-myos-vahan-matkustellut/

VeikkausTV lähettää ottelun suorana lähetyksenä ja yksinoikeudella osoitteessa https://www.veikkaus.fi/veikkaustv. Lähetys alkaa klo 19.15 ja ottelun selostaa Sebastian Waheeb.

TPS-JJK keskiviikkona 8.6. klo 19.30 Paavo Nurmen Stadionilla – tervetuloa!

 

Lisää uutisia