Ilmoittautuminen TPS:n kesäkerhoon on avattu

Kesä lähestyy, ja sehän tuo mukanaan taas perinteisen TPS-kesäkerhon! TPS:n kesäkerhon toimintaa järjestetään Yli-Maariassa Ypsilonin monitoimitalossa ja Vähä-Heikkilän koululla. Kerhotoimintaa järjestetään 5.–22. kesäkuuta arkipäivisin kello 8.00–16.30. Kerho on suunnattu 6–10-vuotiaille lapsille.

Kesäkerhon ohjelma on monipuolista ja muodostuu lapsiryhmän koon ja kiinnostuksen kohteiden mukaan. Kerhopäivät koostuvat leikistä, peleistä, liikunnasta, askartelusta sekä retkistä lähiympäristöön. TPS:n kesäkerhossa ohjaajina toimivat TPS:n iltapäiväkerhon ammattitaitoiset ohjaajat. Kerhon hintaan sisältyy joka päivä lämmin lounas sekä välipala.

Kerhomaksut:

  • 130 € / viikko
  • 110 € / juhannusviikko*

Kerhoviikko / -viikot laskutetaan toukokuussa ja kerhomaksu tulee olla maksettuna ennen kerhon alkua. TPS:n kesäkerholaiset ovat tapaturmavakuutettuja kesäkerhon ajaksi. Ryhmätapaturmavakuutus on LähiTapiolassa.

*Juhannusviikon kerho toteutetaan, mikäli osallistujia on tarpeeksi.

Lisätiedot kerhotoiminasta:

Ypsilon: mirel.riihimaki@tps.fi
Vähä-Heikkilä: mari.jarvinen@tps.fi

Ilmoittautuminen TPS:n kesäkerhoon on auki 4. kesäkuuta asti. Ilmoittautuminen tapahtuu Lyyti-palvelun kautta: https://www.lyyti.fi/reg/TPSkesakerho2023

Lisää uutisia